El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
DOUBLE WEAR MAKEUP

1C1 Cool Bone
28,95 €
28,95 €
28,95 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,43€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Double Wear d'Estée Lauder, el maquillatge de base de llarga durada que roman impecable fins a 24 hores. Lleuger com l'aire, regula el greix, natural i agradable. Un maquillatge de base que no es desplaça i que tampoc es ""derrite"" amb la calor o la humitat. El maquillatge de base Double Wear és perfecte per a tot tipus de pell: seca, normal o greix.

Ofereix un acabat semimat i una cobertura mitjana/intensa, segons la quantitat que s'hi apliqui. Protegeix el sol i l'ambient, amb un filtre solar físic amb SPF10 i antioxidants. D'aquesta manera ajuda a endarrerir l'envelliment prematur de la pell. No conté ni oli ni fragància i s'ha sotmès a proves oftalmològiques i dermatològiques.

Maquillatge de Base de Llarga Durada FPS 10, la base perfecta per a un acabat semimat i impecable fins a 24 hores seguides. Per a qualsevol tipus de pell.

Cantitat: 30ml

EAN13
27131816652
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Imperfeccions
Protecció
Uniformitat
Protecció solar
SPF 10
Textura
Fluida
Acabat
Mat
Natural
Cobertura
Alta
Durada
Llarga Durada

Cal agitar abans d'usar.

-Aplica la quantitat desitjada al dors de la mà

-Utilitza els dits per aplicar unes gotes al front, les galtes i la barbeta

-Es recomana utilitzar una brotxa específica per aplicar el maquillatge de base d'una manera uniforme a tot el rostre

CONSELL - Per aconseguir un acabat més fresc i durador, aplica abans una crema de tractament i, tot seguit, el maquillatge de base.

Ingredients: WaterAquaEau , Cyclopentasiloxane , Trimethylsiloxysilicate , Butylene Glycol , Peg/Ppg-18/18 Dimethicone , Polyglyceryl-3 Diisostearate , Magnesium Sulfate , Tribehenin , Titanium Dioxide , Tocopheryl Acetate , Methicone , Polymethylsilsesquioxane , Laureth-7 , Disteardimonium Hectorite , Cellulose Gum , Propylene Carbonate , Xanthan Gum , Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate , Alumina , Phenoxyethanol , Sodium Dehydroacetate ,  [+/- Titanium Dioxide (Ci 77891) , Mica , Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499)] <ILN39274>

Aconsegueix un look fresc i natural perfecte per a qualsevol ocasió en què destaquen els tons càlids que es veuen presents a la pròpia pell: marrons, bronzejats, roses…

Un look harmoniós en què no es destaca en excés cap àrea de la cara per sobre de l'altra, sinó que tots tenen el seu propi protagonisme al look.