El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BIBI NOVA BB CUSHION

BIBI NOVA BB CUSHION

00 Light Rosé
-27% T'ESTALVIES -16,20 €
59,00 € 42,80 €
42,80 € {* -27%*}
42,80 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,64€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

BiBi Nova és un producte que combina el millor del maquillatge amb el millor dels tractaments facials.

És realment un cosmètic “tot en un” que proporciona uns resultats extraordinaris: aporta hidratació a la pell alhora que permet cobrir imperfeccions i dóna un aspecte radiant i uniforme a la pell.

El millor? La textura lleugera, la fórmula de llarga durada i la protecció solar SPF50/PA+++.

BiBi Nova és un veritable producte híbrid no només entre maquillatge i tractament sinó entre BB cream i base de maquillatge gràcies a la seva revolucionària i excepcional textura i packaging.

!És un producte tot en 1! Pot portar-la a tot arreu a la bossa d'una manera súper femenina gràcies a la seva elegant i glamurosa polvorera.

EAN13
8809449290537
Quantitat
19 G
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Imperfeccions
Lluminositat
Protecció
Uniformitat
Textura
Pols

Amb el cushion o espongeta, prem l'envàs pel centre diverses vegades fins que surti el producte.

Ara ve la tècnica del tap-tap: només has de donar toquets amb l'esponja per tota la cara, fins que la base s'hagi distribuït de manera uniforme i s'hagi fos amb la pell.

Cyclopentasiloxane, Aqua, Titanium Dioxide, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Niacinamide, 4-Methylbenzylidene Camphor, Benzophenone-3, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Sodium Chloride, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol