Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
INFUSION DE ROSE EAU DE PARFUM
INFUSION DE ROSE EAU DE PARFUM
INFUSION DE ROSE EAU DE PARFUM
INFUSION DE ROSE EAU DE PARFUM
INFUSION DE ROSE EAU DE PARFUM

INFUSION DE ROSE EAU DE PARFUM

100 ML 100 ml / 79.95€
-50% T'ESTALVIES -80,05 €
160,00 € 79,95 €
79,95 € -50%
200 ML 100 ml / 30.80€
-56% T'ESTALVIES -79,41 €
141,00 € 61,59 €
61,59 € -56%
79,95 €
100 ml / 30.80€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,20€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Les Infusions de Prada Rose 100 ml.

EL DELICAT AROMA D'UN JARDÍ DE ROSES INFUSION ROSE de Prada és un “Eau de Parfum” unisex pertanyent a la família Floral. Es tracta d'un perfum suau i delicat, però que expressa a la perfecció l'essència de la natura pura, i ens permet evadir-nos de l'enrenou de la gran ciutat fins a un lloc solitari, a l'aire lliure i en contacte amb el medi ambient.

Aquesta fragància va ser creada l'any 2017 per la perfumista Daniela (Roche) Andrier, i pertany a la col·lecció Les Infusions de Prada. La seva essència és una total evocació a l'aroma d'un jardí de roses salvatges, un lloc que no rep cures diàries, contràriament viu sense cap mena d'atenció, a l'aire lliure i envoltat de natura.

La seva piràmide olfactiva, inicia amb una intensa frescor, amb dues facetes totalment diferents, inicialment una glopada cítrica creada per la mandarina envaeix els nostres sentits, per seguidament, veure's tenyida per una frescor verda, provinent del gàlban. Seguidament, un cor femení i romàntic a base de rosa de Turquia i rosa de Bulgària, creant un vel vellutat sobre la pell, cremós i sumptuós, per finalment apagar-se sobre un sòlid fons aromatitzat per nerolí.

NOVA VERSIÓ. Infusion Rose, és una nova versió del perfum, que n'ha modificat la composició, eliminant notes seques i gèlides com la menta i l'herba mat, i dotant-la amb un to més familiar i tendre, amb la presència del gàlban i el nerolí.

INFUSIÓ ROSE. El nom d'aquesta fragància es deu al procés a què és sotmesa la rosa per aconseguir extreure'n l'essència. Aquesta passa per un procés d'infusió constant durant 6 mesos, per extreure'n totes les propietats olfactives.

PERFUMERIA D'ANTANY. El seu flascó és un clar homenatge a l'antiga perfumeria. Refinat i senzill, de línies rectes i pures només hi destaca l'anagrama de la marca tallat sobre un aplic metàl·lic. Exquisidesa i classicisme.

Famílies Olfactives Floral Data

Com si es tractés de roses de jardí d'una varietat antiga, molt perfumades però encara florint,

infusionades en una aigua perfumada de Neroli,

Mandarina i Gàlban.

EAN13
8435137754601
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho

La fragància unisex Infusion De Rose de Prada s'intensifica amb la calor del propi cos. Aplicar als plecs dels genolls i els colzes per obtenir una aroma més forta i duradora. Després d'aplicar el teu Eau de Parfum, evita fregar la pell. Això descompon la fragància i fa que desaparegui més ràpidament l'aroma. Si preferiu col·locar la fragància als canells, assegureu-vos de tornar a aplicar després de rentar-se les mans amb freqüència, ja que això tendeix a eliminar l'aroma.

1266019 10 - INGREDIENTS:  ALCOHOL • AQUA / WATER / EAU • PARFUM / FRAGRANCE • LIMONENE • ETHYLHEXYL SALICYLATE • BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE • ALPHA-ISOMETHYL IONONE • GERANIOL • CITRONELLOL • LINALOOL • ISOEUGENOL • EUGENOL • CITRAL • BENZYL ALCOHOL • CI 17200 / RED 33 • CI 19140 / YELLOW 5 (F.I.L. N70013805/1).