Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BIOTHERM AQUASOURCE GEL CREMA HIDRATANTE

BIOTHERM AQUASOURCE GEL CREMA HIDRATANTE

50 ML 100 ml / 53.90€
-49% T'ESTALVIES -25,55 €
52,50 € 26,95 €
26,95 € -49%
26,95 €
100 ml / 53.90€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,40€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Hidratació intensa fins a 48 hores amb el Gel hidratant Aquasource Gel 50 ml, perfecte per a pells deshidratades i delicades.

Al deshidratar-se, la pell perd el seu poder de regeneració, pateix visiblement, s'apaga, es torna més sensible i apareixen la sequedat, les asprors, els porus visibles i la rugositat. Per tornar-la seva lluminositat natural, la crema hidratant per a la cara Aquasource va ara un pas més enllà per aconseguir una hidratació regenerant que s'adapta a l'màxim a la pell i contribueix a aconseguir un aspecte més fresc i lluminós.

 El secret d'aquest gel de Biotherm és la combinació de l'Aura Leaf medicinal, d'intens poder hidratant, amb les propietats reparadores de Life plankton ™, un dels ingredients regenerants més potents usats en cosmètica.

Biotherm Aquasource gel, amb Aura Leaf medicinal, compta amb un nou aroma de notes de cítrics verds que ofereix una nova sensació de frescor. És tan intensament nutritiva i regenerant que la rutina diària d'hidratació es convertirà en tota una revolució per a la pell, oferint un resultat natural i lluminós a l'instant.

Una agradable textura fresca i sucosa que es fon en la teva pell proporcionant una ràpida absorció i deixant una sensació de confort en el nostre rostre que ens recorda que hem hidratat la nostra pell correctament. Apte per a tot tipus de pells, fins i tot sensibles.

Amb l'aplicació d'aquesta crema hidratant per a la cara dia rere dia, la teva pell lluirà un aspecte lluminós, es veurà intensament hidratada i suau. Després d'una sola aplicació, es pot observar una pell visiblement més lluminosa gràcies a la seva hidratació regeneradora de 48H. En 10 dies, fins i tot les pells més apagades i deshidratades milloren visiblement recuperant la seva hidratació, suavitat, uniformitat i lluminositat.

El icònic gel hidratant ara amb una acció regeneradora immediata i una major eficàcia en hidratació i lluminositat. Combat la deshidratació i la pell apagada amb el nou gel Biotherm Aquasource Hidratant que compta amb un ingredient llegendari descobert en les deus dels Pirineus Francesos: El Aura Leaf, una planta amb propietats miraculoses. 

EAN13
3614272016316
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Mixta
Normal
Seca
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Reparació
Textura
Gel-crema
Principis Actius
Extractes Marins
Format
Pot

Aplica una petita quantitat de crema en el palmell de la mà i aplica'l amb les dues sobre la pell neta i tonificada, efectuant lleugers tocs sobre la cara. A continuació, pressiona tots els dits des del centre de la cara cap a fora i des de la mandíbula fins al front, imitant el moviment de les onades de la mar. Acaba amb la zona de coll i procura evitar el contorn dels ulls.

Aquest massatge millora la circulació interna dels fluids estàtics i afavoreix un resultat fresc i lluminós. 

El gel crema per a pells secs de Biotherm incrementa la capacitat hidratant de l’Aura Leaf medicinal enriqueciéndola amb les propietats reparadores del seu ingredient estrella:

- Life plankton ™. Un dels ingredients més regeneradors de la indústria cosmètica.

- Full d'Aura. Desenvolupeu la lluminositat a la vostra pell.

863541 6 3 - INGREDIENTS: AQUA, G LICERINA, ALCOL DENAT. , DIMETICONA, HIDROXIETILPIPERAZINA ÀCID SULFONNIC ETÀNIC, OLI DE NÚMOL PRUNUS ARMENIACA, UREA HIDROXYETHYL, BUTYROSPERMUM PARKII MANTEGA, NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT 3, CUC 13-13 PARETH, C12-13 PARETH clorur de sodi, hidròxid sòdic, divinildimeticona / dimeticona copolímer, 2-oleamido-1,3-octadecanodiol, colesterol, amoni POLYACRYLOYLDIMETHYL taurato, disòdic EDTA, HYDROXYPALMITOYL esfinganina, capriloil ÀCID SALICÍLIC, Vitreoscilla ferment, ÀCID CÍTRIC, goma xantana, mentoxipropanodiol, etilhexilglicerina, BHT, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, FENOXYETHANOL, CLORPHENESIN, CI 19140, CI 42090, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL, PARFUM, (FIL C213352 / 1).