El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
AURA DEW

01 Lunar
-43% T'ESTALVIES -15,62 €
36,50 € 20,88 €
20,88 € {* -43%*}
20,88 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,31€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aplicar directament amb el rovell dels dits a les zones més elevades del rostre, com ara pòmuls o el pont del nas. Aplicar també a les parpelles per ressaltar-les i crear un efecte de llum metàl·lica. Es pot aplicar fàcilment en capes sobre altres productes als ulls, llavis o galtes sense comprometre el color o afegir pes.

Il·luminador multiús: rostre, ulls i llavis. Compost per perles japoneses ultrafines en una base de textura lleugera que es fon a la perfecció amb cada to de pell. Tecnologia refrectant de la llum. Màxima fixació per a un acabat de llarga durada. Disponible en tres tons enlluernadors. Aura dew transforma la llum per a un acabat sublim que es manté durant 12 hores. Provat dermatològicament i oftalmològicament.

EAN13
730852148680
Quantitat
4800 mg
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Lluminositat
Acabat
Lluminós
Durada
Llarga Durada

Clarity Matrix: aquesta base transparent que conté polímers de silicona i formadors de pel·lícula d'última generació ajuda que la brillantor es mantingui durant 12 hores.

Perles japoneses: perles multidimensionals de diverses formes i mides refracten la llum per a una brillantor radiant.