Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MASQUE RÉGÉNÉRANT HUILE DE FIGUE BARBARIE 250ML

MASQUE RÉGÉNÉRANT HUILE DE FIGUE BARBARIE 250ML

250 ML 100 ml / 15.30€
-28% T'ESTALVIES -14,75 €
53,00 € 38,25 €
38,25 € -28%
38,25 €
100 ml / 15.30€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,57€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La fórmula untuosa d'aquest tractament regenerador es fon perfectament als cabells per aportar una acció profunda i duradora des de les arrels fins a les puntes.

Està enriquit amb oli pur de llavors de figa de moro, un veritable tresor natural de virtuts antioxidants i regeneradores. La seva acció està reforçada per un agent reparador 100% natural que reestructura i reforça els cabells des de dins per donar-li una textura més llisa i potenciar la brillantor. Aquests actius estan associats a un extracte de flor d'hel·leni per revifar i protegir els pigments dels cabells tenyits o naturals.

Per a tots els tipus de cabell, fins i tot els més fets malbé.

Sense parabens, silicona, SLS ni colorants.

Màscara regenerant amb oli pur de llavors de figa de moro, extracte oliós de figa de moro i extracte de flor d'hel·leni.

EAN13
5056379590524
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Professional
Textura
Crema
Tipus de cabell
Tot tipus de Cabell
Format
Pot
Tractament Capil.lar
Anti Oxidant
Brillantor
Força
Regeneració

Fórmula de tractament molt concentrada, per la qual cosa es recomana aplicar una petita quantitat després de rentar els cabells amb xampú. Realitzar un massatge des del cuir cabellut fins a les puntes. Deixeu-ho actuar durant uns minuts, afegiu-hi aigua, emulsioneu el producte i aclariu-ho bé.

Aqua (Agua), Alcohol Cetearílico, Triglicérido Caprílico/Cáprico, Alcohol Cetílico, Cloruro de Behentrimonio, Glicerina, Cloruro de Cetrimonio, Extracto de Hoja/Flor de Inula Crithmoide, Aceite de Semilla de Opuntia Ficus Indica, Ésteres de Behenil/Estearil Aminopropanediol, Extracto de Fruta Opuntia Ficus Indica, Ácido Linoleico, Ácido Linolénico, Acetato de Tocoferilo, Ácido Cítrico, Perfume (Fragancia), Edta Disódico, Benzoato de Sodio, Sorbato de Potasio, Hidroxicitronellal, Cumarina, Limoneno, Caramelo, Tocoferol, Evernia Prunastri (Musgo de roble) Extracto, Linalool, Geraniol