Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ALL HOURS POWDER B
ALL HOURS POWDER B
ALL HOURS POWDER B
ALL HOURS POWDER B

B20
45,99 €
45,99 € -0%
45,99 €
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,69€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pols de Cobertura Modulable, amb control de la Brillantor per a 24 Hores d'Acabat Mat

Pols fixadores All Hours de Yves Saint Laurent. Aquestes pólvores facials lleugers sense olis ofereixen una cobertura total amb una textura ultradifuminable i una sensació lleugera. Els pigments ultrafins creen un impecable acabat uniforme que minimitza a l'instant les brillantors i ajuda a controlar l'aspecte de greix durant tot el dia. Les imperfeccions i els porus es veuran diluïts i aconseguiràs un acabat mat i difuminat a la pell. Fes lliscar les pólvores sobre la pell nua o sobre el maquillatge per crear un acabat suau que no resseca i dura fins a 24 hores.

EAN13
3614272622616
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Luxe
Acabat
Mat
Cobertura
Modulable
Durada
Llarga Durada

Podràs fer-lo servir en qualsevol moment i lloc gràcies al seu aplicador doble, que ofereix un resultat perfecte. El costat beix de l'esponja està pensat per aplicar la quantitat perfecta de pólvores, mentre que el costat blanc suau et permet retocar fàcilment al llarg del dia.

Aqua/Water, Cyclohexasiloxane, Alcohol Denat., Isododecane, Acrylates/polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer, Butylene Glycol, Glycerin, Polymethylsilsesquioxane, Cetyl Peg/ppg-10/1 Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Synthetic Fluorphlogopite, Isohexadecane, Polyglyceryl-4 Isostearate, Magnesium Sulfate, Disodium Stearoyl Glutamate, Parfum / Fragrance, Perlite, Saccharomyces/xylinum/black Tea Ferment, Silica Silylate, Aluminum Hydroxide, Butyrospermum Parkii Seedcake Extract / Shea Seedcake Extract, Hydroxyethylcellulose, Bht, Phenoxyethanol, Sodium Citrate, Benzyl Alcohol, Linalool, Citric Acid, Potassium Sorbate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Biotin <+/- May Contain: Ci 77891 / Titanium Dioxide, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides> .