El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
The One for Men Eau de Parfum Intense Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia

THE ONE FOR MEN EDP INTENSE

100 ML 100 ml / 71.95€
71,95 €
71,95 €
71,95 €
100 ml / 71.95€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,08€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

The One for Men Eau de Parfum Intense és un perfum magnètic i una nova expressió de la sofisticada col·lecció de perfums de Dolce&Gabbana The One for Men, elaborat a partir de la seva herència olfactiva. Aquesta fragància fusiona les notes lleugeres de neroli amb la frescor del xiprer, la calidesa del cardamom, el dolç picant del pàtxuli i el to profund del cuir fosc.

Què és el que diferencia el perfum The One for Men Eau de Parfum Intense

El perfum The One for Men Eau de Parfum Intense es diferencia d'altres fragàncies pel seu aroma oriental. També transcendeix l'olor enigmàtica, fruit de la sorprenent combinació d'oposats, que es converteix en una experiència inoblidable per als sentits.

Per a qui està pensat el perfum The One for Men Eau de Parfum Intense

El perfum de Parfum Intense D&G The One for Men Eau és ideal per a homes sofisticats i amb un caràcter molt masculí que busquen una aroma que realci el seu magnetisme natural. Les seves notes fumades i enfustades el converteixen en un perfum elegant i addictiu, ideal per causar fascinació en les ocasions més especials.

Per què comprar el perfum The One for Men Eau de Parfum Intense?

Aroma enigmàtica i magnètica

The One for Men Eau de ParfumIntense és una reinterpretació més intensa del clàssic. The One que combina la lleugeresa del neroli amb la fragància fumada de cuir negre i les notes dolces i especiades del pàtxuli. Aquesta combinació olfactiva de contrastos el converteixen en el perfum perfecte per a homes que volen multiplicar el seu atractiu de manera elegant i enigmàtica.

Perfum intens i durador. Aquest perfum masculí oriental ha estat elaborat per la prestigiosa marca italiana Dolce&Gabbana, sinònim d'alta qualitat i sofisticació que garanteix, a més a més, una llarga durada sobre la pell.

Disseny geomètric en honor a la versió clàssica de The One for Men, el perfum es recull en un flascó que conserva les mateixes línies geomètriques i es tenen íntegrament de negre, el color icònica de la firma, combinat amb el daurat al coll i nom del perfum.

EAN13
3423473051756
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Luxe
Selectiva
Família Olfactiva
Aromàtica
Cítrica
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar la fragància a zones del pols i coll.

Nota de sortida: Taronja tarocco italiana, alfàbrega Grand Vert, bergamota espurnejant

Notes de cor: Salvia Sclarea francesa, tarongina, lavanda francesa

Notes de fons: Sàndal australià, ambre i fusta de cedre