Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
POLITESSE EAU DE PARFUM VAPORIZADOR 100ML
POLITESSE EAU DE PARFUM VAPORIZADOR 100ML
POLITESSE EAU DE PARFUM VAPORIZADOR 100ML
POLITESSE EAU DE PARFUM VAPORIZADOR 100ML
POLITESSE EAU DE PARFUM VAPORIZADOR 100ML
POLITESSE EAU DE PARFUM VAPORIZADOR 100ML

POLITESSE EAU DE PARFUM VAPORIZADOR 100ML

100 ML 100 ml / 98.50€
98,50 €
98,50 €
98,50 €
100 ml / 98.50€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,48€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

En una tradició de l'Edat Mitjana es troba l'origen d'aquesta fragància amb notes picants i revitalitzants: aquella de la poma d'ambre travessada de claus d'olor. Ideada en principi com un aroma purificador, aquesta fragància s'imposa abans que res com un curtcircuit maragda!

«El seu nom és tota una metàfora, doncs aquesta Aigua em mereix molta més consideració d'un grapat de claus! Aquesta pela de taronja fa plorar i el seu clau, of course, és d'olor»

Serge Lutens

Tallat sense embuts com un vidre de roca, polit, bisellat, marcant un staccato, el flascó emblemàtic d'aquesta col·lecció és una proesa de vidrier! Dissenyat per Serge Lutens, encarna la transparència suprema, la puresa d'una aigua solcada d'ombres i llums. Eclipsi fugaç d'instants en què cal sorgir o desaparèixer.

Alcohols forts amb accents proustians... la perfumeria Serge Lutens porta més de 20 anys embrancant creacions olfactives que són tot un mite contemporani. Començant per “Féminité du bois” i passant per “Ambre sultan” o “La fille de Berlin”, cada fragància amaga una història d'excepció i una firma única.

La teva, potser?

EAN13
3700358211154
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Cítrica
Fruital
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

"Un perfum Serge Lutens afavoreix, en la mesura del possible, l'ús de matèries primeres naturals de primera qualitat.

Són els únics que garanteixen una veritable evolució del perfum a la pell.

Ruixeu el perfum directament sobre la pell i espereu uns minuts per que la composició desenvolupi la seva plenitud i es reveli en la seva veritat més inquietant.En Serge Lutens, les essències sempre acaben confessant-se.

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), DIPROPYLENE GLYCOL, LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GERANIOL, CITRAL, CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, CI 42090 (BLUE 1), ISOEUGENOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5), BHT