Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum  | Perfumería Júlia
K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum  | Perfumería Júlia
K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum  | Perfumería Júlia
K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum  | Perfumería Júlia
K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum  | Perfumería Júlia
K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum  | Perfumería Júlia
K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum  | Perfumería Júlia

K BY DOLCE&GABBANA EAU DE PARFUM

50 ML 100 ml / 107.90€
53,95 €
53,95 €
100 ML 100 ml / 66.95€
66,95 €
66,95 €
150 ML 100 ml / 44.63€
66,95 €
66,95 €
200 ML 100 ml / 52.98€
105,95 €
105,95 €
105,95 €
100 ml / 52.98€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,59€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Inspirat en els encantadors paisatges toscans, K by DolceGabbana Eau de Parfum fusiona la càlida fusta de cedre de Virgínia amb les notes fresques i cítriques de la llimona siciliana i la dolçor de la figa. Aquest perfum de D&G és una aroma fresca, dolça i sensual que reflecteix la personalitat apassionada i segura de l'home contemporani.

Què és el que diferencia el perfum K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum

El perfum masculí K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum destaca per la seva fusió de notes vibrants a la sortida, intensa sensualitat al cor i una base seductora i càlida. Encarna l'esperit d'un home amo del seu propi destí, amb passió i confiança en un perfecte equilibri entre tradició i modernitat.

Per a qui està pensat el perfum K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum

L'home que escull el perfum K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum és segur de si mateix i té un estil de vida sofisticat. És algú que se sent atret per la combinació de notes fresques i dolces i que cerca una fragància que reflecteixi la seva personalitat magnètica i captivadora.

què comprar el perfum K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum?

Aroma captivador

El perfum K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum ofereix una aroma fresca, dolça i sensual que combina a la perfecció la sensualitat de la fusta de cedre de Virgínia, la frescor embriagadora de la llimona de Sicília i la dolçor revitalitzant de la figa. Aquesta combinació única crea una fragància captivadora i distintiva que us farà destacar.

Durador i de qualitat

Perfum de Dolce&Gabbana, cosa que és sinònim de qualitat, llarga durada sobre la pell i originalitat en cadascuna de les seves creacions. A més, K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum va ser creat pels talentosos perfumistes Daphne Bugey i Nathalie Lorson en exclusiva per a la signatura.

Disseny elegant i cridaner

El pot del perfum K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum ofereix una elegant forma geomètrica rectangular en un intens to blau. El seu llampant tap, en forma de corona, està recobert d'una capa de plata i coberta amb partícules d'or de 24 quirats.

EAN13
3423473101154
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Fruital
Gènere
Home
Format
Esprai

Vaporitzar la fragància sobre els punts de pols del cos per aconseguir més fixació i intensitat de l'aroma.

Notes de sortida: Llimona siciliana, taronges sanguines espurnejants, baies de ginebre i cardamom

Notes de cor: figa, pebre de Xile, accents de gerani, sàlvia esclarea i espígol

Notes de fons: figa, combinada amb notes picants de pebre de Xile, accents de gerani, delicada sàlvia esclarea i lavanda

INGREDIENTS : ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), DIPROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, EUGENOL, CITRAL, GERANIOL, FARNESOL, CINNAMAL, CI 17200 (RED 33), CI 42090 (BLUE 1), BHT, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5).