Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Y MEN LE PARFUM
Y MEN LE PARFUM
Y MEN LE PARFUM
60 ML 100 ml / 79.92€
47,95 €
47,95 € -0%
100 ML 100 ml / 77.95€
77,95 €
77,95 € -0%
77,95 €
100 ml / 77.95€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,17€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El nou perfum d´home I LE PARFUM d´Yves Saint Laurent, és una nova intensitat de l´icònic I EDT. Una nova fragància més sensual, més masculina i més vibrant.

Una fragància masculina per a un home que lluita per aconseguir metes que semblen impossibles, que s'arrisca i no aposta per allò segur, que creu en allò improbable i persegueix allò inabastable. Mai sabrà si els seus somnis són possibles dassolir fins que no ho intenti i no ho aconsegueixi.

INGREDIENTS PRINCIPALS: Una fragància fougère enfustada oriental

• INGREDIENTS NOBLES: Un cor ardent i addictiu gràcies a la Lavanda de França que proporciona un toc aromàtic realçant la masculinitat i la frescor de la fragància. L'Acord de Gerani proporciona una aroma floral amb notes rosades, lleugerament mentolades i verdes. El toc enfustat de la Fusta de Cedre potencia la masculinitat i sensualitat de la fragància, accentuat per la profunditat i el misteri de l'encens.

FRASCO: Autèntic objecte de disseny, el flascó del nou perfum d'home I LE PARFUM conserva el marcat esperit creatiu de la gamma, amb unes línies depurades i un buidatge en forma de Y a la part posterior. Aquest nou flascó es vesteix amb un audaç lacat negre i acabat setinat, que expressa una intensitat absoluta que transmet luxe i elegància, intensitat i masculinitat. El flascó de Y LE PARFUM representa una versió més intensa i profunda de l'emblemàtic flascó Y.

EAN13
3614273318105
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Enfustada
Fougère
Oriental
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Vaporitza el perfum dibuixant una Y, i enfoca't en nines, coll i colzes per deixar la teva aroma allà on vagis. Per a una experiència encara més exclusiva, prova el ritual nebulitzat:

1. Nebulitza la fragància a l'altitud dels canells.

2. Passa a través del núvol, així les partícules olfactives impregnaran la seva pell i podràs apreciar encara més el resultat.

COR: Lavanda - Gerani - Fusta de Cedre

FONS: Aranja - Poma - Gingebre - Elemi - Aldehids - Lavandina - Sàlvia - Patchouli - Haba Tonka - Olibanum.