Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BAUME SUPER HIDRATANTE
BAUME SUPER HIDRATANTE

BAUME SUPER HIDRATANTE

200 ML 100 ml / 12.70€
-37% T'ESTALVIES -15,10 €
40,50 € 25,40 €
25,40 € -37%
25,40 €
100 ml / 12.70€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,38€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Clarins, renova la fórmula del seu mític Baume Corps Super Hydratant per fer-la encara més natural, confortable i respectuosa amb el medi ambient. Un tractament ecoresponsable, des de la fórmula fins a l'embalatge, per “donar de beure” a la pell amb la consciència tranquil·la. Un pas essencial que s'ha d'incorporar cada dia a la rutina de bellesa.

PER A UNA SUPERHIDRATACIÓ, EL DUO DEL CONFORT.

El nou Baume Corps Super Hydratant ha estat enriquit amb mantega de karité naturalment rica en àcids grassos per nodrir la pell, protegir-la i tornar-li el confort i la flexibilitat. Així mateix compta amb aigua de gerds bio que també ajuda a suavitzar la pell.

DOBLE EFECTE ALISANT I UNIFICANT INSTANTANI.

La combinació de sucres de civada bio amb poder tensor i d'àcids de polpa de tamarinde esborra les asprors per deixar llisa la superfície de la pell

El llard de karité que utilitza Clarins prové d'Àfrica occidental; aquesta s'obté a través de cooperatives artesanals de dones, que, amb el seu treball manual, laboren en harmonia amb la natura des de la collita –entre juliol i desembre– fins a l'extracció de la matèria grassa.

TEXTURA

La suavitat d'un bàlsam de textura untuosa i ultraconfortable d'absorció immediata que no deixa residus sobre la pell i amb un perfum delicat. El cos queda immers en una sensació de benestar.

!48 HORES D'HIDRATACIÓ ECO-RESPONSABLE¡

El tub de 200 ml, més lleuger i ecoconcebut, integra un 25% de pastisc reciclat, és 100% reciclable i ha permès reduir la utilització de plàstic en 2,8 tones.

A l'estoig, pensat per produir el mínim de deixalles, s'ha eliminat el cartró interior i el fulletó. Es fabrica amb paper obtingut de fusta provinent de boscos gestionats amb criteri sostenible.

EAN13
3380810458152
Quantitat
200 ML
Tipus de Pell
Seca
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Elasticitat
Hidratació
Nutrició
Protecció
Suavitat
Textura
Bàlsam
Principis Actius
Mantega de Karité
Format
Tub

L'ALIAT PERFECTE... HUILE CORPS CLARINS

Barrejar una mica de Baume Corps Super Hydratant amb unes quantes gotes de Huile “Tonic”, “Relax” o “Anti-eau” en funció de si es vol tonificar, relaxar o drenar respectivament. Escalfar la barreja durant uns segons als palmells de les mans. Inspireu per gaudir d'una sensació de benestar global. Aplicar estenent la barreja suaument des dels dits dels peus cap amunt per alleugerir les cames.

FÒRMULA 88% INGREDIENTS NATURALS

La mantega de karité, recol·lectada per les dones de l'Àfrica occidental, nodreix, protegeix i torna el confort i la flexibilitat a la pell.

L'aigua de gerds bio suavitza la pell.

Els sucres de civada bio, amb propietats tensores, lliguen la superfície de la pell.

Els àcids de polpa de tamarinde esborren les asprors per allisar la superfície de la pell.

La cera de taronger amarg diposita sobre la pell una pel·lícula protectora que contribueix a reconstruir la barrera hidrolipídica i n'impedeix la deshidratació.