Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
FACE CREAM RICH 50ML
FACE CREAM RICH 50ML
FACE CREAM RICH 50ML
50 ML 100 ml / 331.00€
165,50 €
165,50 €
165,50 €
100 ml / 331.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,48€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La CREMA FACIAL RICA de la Dra. Barbara Sturm és una versió més rica de la CREMA FACIAL. La verdolaga, un ingredient actiu clau, i els potents antioxidants s'absorbeixen ràpidament a la pell per suavitzar-la i calmar-la, alhora que reforcen la sensible membrana de la pell contra els radicals lliures i en promouen la salut i el funcionament. Després d'aplicar aquesta crema antienvelliment, la pell semblarà més ferma i visiblement més fresca. És perfecta per a les pells més madures o els cutis que necessiten una hidratació extra durant els mesos dhivern. També és adequada com a crema de dia per a pells exigents o seques.

EAN13
4015165337782
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Molt seca
Seca
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Calmant
Fermesa
Hidratació
Suavitat
Textura
Crema
Format
Pot

Després d'utilitzar el CLEANSER, aplicar la FACE CREAM RICH a la cara, el coll, l'escot i la delicada zona dels ulls.

Aqua/Water/Eau, Octyldodecanol, Urea, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Decyl Oleate, Zea Mays (Corn) Germ Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sorbitol, Propanediol, Potassium Cetyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Phytosterols, Panthenol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Baicalin, Phenoxyethanol, Hydrogenated Palm Glycerides, Carbomer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbyl Palmitate, Pantolactone, Citric Acid, Ascorbic Acid.