Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BOSS BOTTLED EDP 100 + BOSS BOTTLED EDT 30ML

BOSS BOTTLED EDP 100 + BOSS BOTTLED EDT 30ML

100 ML 100 ml / 47.95€
-56% T'ESTALVIES -61,55 €
109,50 € 47,95 €
47,95 € -56%
47,95 €
100 ml / 47.95€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

BOSS Bottled Eau de Parfum 100ml + BOSS Bottled Eau de Toilette 30ml - Estoig nadal

Creat per a homes ambiciosos i decidits, a punt per afrontar qualsevol repte que se'ls presenti.

Aquest set de regal conté:

- BOSS Bottled Eau de Parfum de 100 ml

- BOSS Bottled Eau de Toilette de 30 ml 

Invítali a celebrar amb or aquesta temporada nadalenca amb un elegant set de regal de BOSS Bottled, vestit amb brillants flocs de neu daurats per una màgica impressió nadalenca.

BOSS Bottled Eau de Parfum aporta una nova intensitat a la calidesa i la vitalitat de la signatura intemporal BOSS Bottled. Els sentits es desperten amb un esclat de poma i bergamota, que contrasta amb l'essència de pebre negre de el cos. El cor especiat es desplega amb els càlids i addictius olis de cardamom i canyella. Amb un poderós equilibri de força i sofisticació, les notes de fons de vetiver fosc i almesc evolucionen amb el pas el temps, aportant una signatura corretjosa i fumada.

Vibrant i sensual, l'Eau de Toilette de BOSS Bottled desprèn distinció i sofisticació. Equilibrada per una nota de sortida fresca i afruitada, el cor càlid i especiat està dominat pels geranis i amanit amb un polsim de clau. La nota de fons és decididament masculina, una vibrant harmonia de sàndal, cedre i vetiver.

L'home BOSS està preparat per triomfar: centrat, decidit i ambiciós. Els seus rituals diaris de preparació, dels quals BOSS Bottled és una part integral de la seva recerca personal de l'èxit.

EAN13
3616302764303
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Especiada
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Eau de parfum

ALCOHOL DENAT. · PARFUM/FRAGRANCE · AQUA/WATER/EAU · OCTOCRYLENE · ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE · LIMONENE · DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE · LINALOOL · COUMARIN · GERANIOL · ALPHA-ISOMETHYL IONONE · CITRAL · ALCOHOL · TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE · CINNAMAL · CITRONELLOL · EUGENOL · ISOEUGENOL · BHT · GREEN 5 (CI 61570) · RED 4 (CI 14700).

Eau de toilette

Alcohol Denat, , Aqua/Water , Parfum/Fragrance , Ethylhexyl Methoxycinnamate , Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate , Linalool , Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde , Limonene , Citral , Citronellol , Benzyl Benzoate , Eugenol , Cinnamal , Geraniol