Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET DIAMOND WELL-LIVING
SET DIAMOND WELL-LIVING
76,20 €
76,20 €
76,20 €
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,14€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El regal perfecte per revifar cos i esperit.

Somies de renovar-te per dins i per fora? Fer un reset i deixar enrere les males vibracions? Recuperar una pell espectacular? Aquest Nadal fes-te amb el nostre duo Diamond Well-Living més transformador. O, encara millor, considera aquesta edició especial el millor regal per a algú que necessiti un mim extra.

Et sorprendrà la màgia exfoliant i la vibrant fragància a gingebre de Diamond Well-Living The Body Scrub, que revela una pell del cos impressionantment suau. Complementa'l amb l'oli sec formulat amb algues i chia Diamond Well-Living The Dry Oil Detox: nodreix intensament la teva pell per tornar-li el seu aspecte més fresc i saludable. La parella ideal per gaudir d´una autèntica experiència spa a casa.

Pell nova i ment clar.

- Revela una pell més hidratada, flexible, suau i lluminosa.

- Inclou més de 90% dingredients dorigen natural (segons ISO16128).

- Apte per a vegans.

- Sotmés a test d'al·lèrgia.

- No conté fruits de closca.

PER QUÈ SÓN TAN EFICAÇOS?

Diamond Well-Living The Body Scrub està formulat amb vidres de sal marina del mar Mort, que exfolien alhora que aporten propietats remineralitzants. També inclou pols d'arròs i llavors de raïm per eliminar les impureses de la pell amb delicadesa. Es completa amb oli de llavor de raïm (Vitis vinifera), extracte natural de candeleta, mantega de karité i vitamina E per proporcionar una extraordinària nutrició.

Diamond Well-Living Dry Oil Detox inclou algaAlaria esculenta, que ajuda a purificar la pell per preservar la seva aparença equilibrada. A la seva fórmula també trobaràs oli de chía, superaliment font de nutrients, minerals, vitamines, proteïnes i antioxidants, així com oli de llavor de raïm i oli de gira-sol per a una hidratació intensa.

EAN13
8435624502142
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Suavitat

COM S'USEN?

Una o dues vegades per setmana, aplica Diamond Well-Living The Body Scrub a la dutxa, fent massatges amb delicades maniobres circulars sobre la pell seca i insistint a les zones més rugoses, com colzes o talons. Per a una exfoliació més suau aplica sobre la pell lleugerament humida. Esbandeix bé la pell i asseca-la.

Després del bany o la dutxa, aplica Diamond Well-Living Dry Oil Detox sobre la pell del cos seca o encara humida, realitzant suaus maniobres de massatge fins a la seva total absorció.

Pots afegir unes gotes de l'oli a la teva crema corporal habitual per a una hidratació intensiva.

Pots afegir també unes gotes a la banyera per aconseguir un bany sensorial.

TIPS WELL-LIVING

Per assegurar-te que has fet massatges bé Diamond Well-Living The Body Scrub, posa't la teva cançó favorita i no paris fins que hagi acabat la tornada.

Diamond Well-Living Dry Oil Detox no deixa residu gras, per la qual cosa pots vestir-te immediatament. I és perfecte com a oli de massatge!