Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ACQUA DI GIO HOMME PROFONDO COFRE VAPORITZADOR 75ML
ACQUA DI GIO HOMME PROFONDO COFRE VAPORITZADOR 75ML
ACQUA DI GIO HOMME PROFONDO COFRE VAPORITZADOR 75ML

ACQUA DI GIO HOMME PROFONDO COFRE VAPORITZADOR 75ML

75 ML 100 ml / 73.27€
54,95 €
54,95 € -0%
54,95 €
100 ml / 73.27€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,82€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El cofre de regal Acqua di Giò Profondo de Giorgio Armani, és la sorpresa especial perfecta per a aquest Dia del pare.

Acqua di Giò Profondo, és la fragància masculina que reflecteix el compromís de Giorgio Armani amb la protecció del medi natural del planeta a través de decisions ecològiques i la reducció de les emissions de carboni, la principal causa del canvi climàtic, està dissenyat per a un futur més sostenible que permet reduir els residus, reutilitzar i reciclar-ne més.

La interpretació contemporània i intensa d'Acqua di Giò barreja notes marines amb essències aromàtiques i un acord enfustat marí per remuntar-se als orígens de la gamma: el mar.

L'elegant to blau marí del flascó ret homenatge al color més emblemàtic de Giorgio Armani.

Acqua di Giò Profondo és la interpretació marina intensa d'Acqua di Giò. Aqua di Giò Profondo és més que una fragància; es tracta d'una immersió captivadora en la profunditat de l'ànima, que abraça els valors de la llibertat, la sensorialitat i la masculinitat moderna per revelar una dimensió cada cop més íntima. Com si fos un salt cap al profund blau del mar, desperta els sentits amb la mandarina verda i la bergamota, alhora que les emblemàtiques notes marines d'Aqua di Giò transmeten un matís ultramarí, gairebé gèlid. A mesura que les bombolles d'oxigen ascendeixen a la superfície, el romaní, l'espígol, el xiprer i el llentiscle es barregen al seu cor. Les notes de pàtxuli enfustat i el mesc envoltant es fusionen amb l'accent salí d'un acord d'ambre mineral de fons i traspuen un caràcter masculí profund i intens.

Acqua di Giò Profondo és una creació del mestre perfumista Alberto Morillas i es presenta a l'emblemàtic flascó de vidre esmerilat en un to blau marí profund, elegant i gairebé opac, que evoca les profunditats marines.

NOTES OLFATIVES:

NOTES MARINES I CÍTRIQUES: Les notes marines icòniques d'Acqua di Giò es modernitzen amb AQUOZONE, una molècula aquàtica d'última generació que aporta una nova frescor dinàmica i iòdica. La combinació de bergamota i mandarina verda confereix a la composició un caràcter explosiu, sucós i efervescent.

ESSÈNCIES AROMÀTIQUES: Una barreja d'essències aromàtiques que desprèn un caràcter molt masculí per a una identitat profunda i intensa.

MINERAL ENFUSTAT: Un modern acord d'ambre mineral, que reflecteix les profunditats salades del mar, suavitzat per les envoltants notes de pàtxuli de Guatemala i mesc.

EL COFRE DE REGAL CONTÉ:

-Vaporitzador ADGH Profondo 75 ml

-Vaporitzador ADGH Profondo 15 ml

-Gel de dutxa 75 ml

EAN13
3614273710077
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aromàtica
Cítrica
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Aplica't unes gotes a les orelles, coll i nines. Evita que es fregui amb peces de roba, joieria i/o bijuteria per tal que la fragància sigui més duradora

Value1:  ALCOHOL • PARFUM / FRAGRANCE • AQUA / WATER • LIMONENE • LINALOOL • ALPHA-ISOMETHYL IONONE • CITRONELLOL • BENZYL SALICYLATE • GERANIOL • BENZYL ALCOHOL • CITRAL • COUMARIN • BENZYL BENZOATE • CINNAMYL ALCOHOL • FARNESOL