Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ROCHAS MAN EAU DE TOILETTE
ROCHAS MAN EAU DE TOILETTE

ROCHAS MAN EAU DE TOILETTE

50 ML 100 ml / 83.60€
-34% T'ESTALVIES -21,20 €
63,00 € 41,80 €
41,80 € -34%
100 ML 100 ml / 31.95€
-69% T'ESTALVIES -70,05 €
102,00 € 31,95 €
31,95 € -69%
41,80 €
100 ml / 31.95€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,63€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El perfum Rochas Man Eau de Toilette Vaporitzador és un perfum oriental enfustat que sorprèn amb una combinació olfactiva magistral de contrastos que fusiona les notes sensuals de l'espígol amb la fragància ardent del cafè. El resultat és un perfum seductor inspirat en un home modern i urbà, que busca una aroma elegant, exquisida i innovadora.

Què és el que diferencia el perfum Rochas Man Eau de Toilette Vaporitzador

Rochas Man Eau de Toilette Vaporitzador destaca per la seva aroma seductora i càlida que captiva els sentits amb les seves notes florals i contrastos sensorials. Aquesta experiència única per als sentits el distingeix d'altres fragàncies, creant un vincle especial entre qui el fa servir i qui ho percep.

Per a qui està pensat el perfum Rochas Man Eau de Toilette Vaporitzador

El perfum Rochas Man Eau de Toilette Vaporitzador és perfecte per a homes atrevits que busquen una fragància amb caràcter. Les seves notes càlides, orientals i enfustades el converteixen en una elecció innovadora i elegant per a qualsevol ocasió, ja sigui a la feina, esdeveniments especials o romàntiques cites.

Per què comprar el perfum Rochas Man Eau de Toilette Vaporitzador?

Aroma innovador i captivador

Submergeix-te en l'experiència sensorial de Rochas Man Eau de Toilette Vaporitzador, on l'espígol, el gessamí i la vainilla s'entrellacen amb subtils tocs de cafè, sàndal i fusta de gerds. Notes de cedre, pàtxuli, ambre i bergamota completen aquesta fusió única i creativa. Un perfum perfecte per a homes audaços que busquen deixar una impressió duradora amb una aroma inoblidable.

Perfum de qualitat i durada

Elaborat per la prestigiosa marca de perfumeria Rochas, reconeguda per les seves creacions d'alta qualitat, garanteix una durada perllongada amb una aroma de frescor envoltant. A més, el seu pràctic vaporitzador facilita una aplicació còmoda i precisa.

Disseny avantguardista i elegant

L'envàs del perfum Rochas Man Eau de Toilette Vaporitzador presenta una forma única que ret homenatge al nou mil·lenni (va ser llançada el 1999). Amb un estil futurista i minimalista, està elaborat en vidre opac amb subtils detalls metal·litzats, brindant una estàtica avantguardista i elegant. Un envàs que reflecteix la modernitat i la sofisticació d'aquesta captivadora fragància.

EAN13
3386460076395
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Vaporitza el teu perfum sobre la pell a uns 20cm de distància, sobre les zones més càlides del cos: la part interior dels canells, darrere dels lòbuls de les orelles i darrere dels genolls. D'aquesta manera, l'aroma durarà més temps sobre la pell.

Notes de Sortida: Lavanda, bergamota

Notes de Cor: Gessamí, cedre de Virgínia, Lliri de les valls, gerds

Notes de Fons: Sándalo, pachuli