El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
OTB TATTOO EAU DE TOILETTE
OTB TATTOO EAU DE TOILETTE
OTB TATTOO EAU DE TOILETTE
OTB TATTOO EAU DE TOILETTE
OTB TATTOO EAU DE TOILETTE

OTB TATTOO EAU DE TOILETTE

50 ML 100 ml / 84.00€
42,00 €
42,00 € {* -0%*}
75 ML 100 ml / 62.93€
47,20 €
47,20 € {* -0%*}
125 ML 100 ml / 48.96€
61,20 €
61,20 € {* -0%*}
200 ML 100 ml / 25.00€
49,99 €
49,99 € {* -0%*}
42,00 €
100 ml / 25.00€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,92€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Vibrant. Sensual. Misteriós.

Only The Brave Tattoo és el segon perfum masculí llançat dins de la gamma Only The Brave.

És un perfum d'home que representa l'home tal com és més enllà de les tendències i sempre fidel a un mateix.

Only The Brave Tattoo té una poderosa firma olfactiva amb notes fresques i cítriques combinades amb espècies, tabac i fusta.

És el perfecte reflex de l'home ultra masculí i misteriós en què està inspirat. L'icònic puny d'Only The Brave guanya un acabat negre brillant amb detalls platejats i un tatuatge dissenyat pel mític tatuador americà Mr. Cartoon.

Fragància oriental enfustada i ambarada. Only The Brave Tattoo és el perfum masculí més sensual de la gamma Only The Brave.

És sinònim de força i valentia amb una gran dosi de misteri. Only The Brave Tattoo té notes de sortida fresques i vibrants marcades per la poma i la llimona.

El misteriós toc d'aquest perfum d'home es troba al cor de la fragància, on la sàlvia i el tabac aporten una faceta sensual i lleugerament picant.

Al final, el suc d'Only The Brave Tattoo presenta una forta personalitat amb notes ultramasculines i seductores com la fusta ambarada.

En conclusió, un suc inoblidable, que deixa empremta a la pell.

Only The Brave Tattoo és el perfum masculí per a l'home que gosa tatuar la seva història a la pell a través de tatuatges que marquen els moments més significatius de la seva vida.

Aquesta fragància és per als rebels que busquen afirmar-se mitjançant l'art amb un estil misteriós, alternatiu, autèntic i original.

L'home en què aquest perfum està inspirat no segueix les tendències, però escriu la seva pròpia història amb llibertat, coratge i autenticitat. La seva personalitat és única i el seu caràcter fort, mai no passa desapercebut.

Only The Brave Tattoo es presenta en un dels flascons més icònics de la perfumeria masculina.

El puny transmet la força i la masculinitat de l'home dièsel i es pot entendre des d'una perspectiva vertical, representant la determinació i la reafirmació en un mateix, però també des d'una perspectiva horitzontal, representant la força interior necessària per arribar més enllà.

El puny d'Only The Brave guanya un acabat negre brillant amb detalls platejats i un tatuatge dissenyat pel mític tatuador americà Mr. Cartoon.

EAN13
3605521534064
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Ambar
Enfustada
Oriental
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Perfumar en nebulització al voltant del cap i les espatlles perquè la fragància caigui suaument.

ALCOHOL,AQUA / WATER,PARFUM / FRAGRANCE,LIMONENE,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE,COUMARIN,LINALOOL,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,ETHYLHEXYL SALICYLATE,BHT,CITRAL,ISOEUGENOL