El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUPRA SÉRUM LIFT-REMODELANT MULTI-INTENSIF
SUPRA SÉRUM LIFT-REMODELANT MULTI-INTENSIF

SUPRA SÉRUM LIFT-REMODELANT MULTI-INTENSIF

30 ML 100 ml / 305.00€
-37% T'ESTALVIES -53,50 €
145,00 € 91,50 €
91,50 € {* -37%*}
50 ML 100 ml / 225.00€
-37% T'ESTALVIES -66,45 €
178,95 € 112,50 €
112,50 € {* -37%*}
91,50 €
100 ml / 225.00€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,69€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Supra sérum lift-remodelant multi-intensif de Clarins. El tractament antiedat multiintensiu que contribueix a tornar a la cara l'aparença de la seva joventut i les dones un somriure radiant.

Aquest tractament antiedat d'excepció nou ofereix un efecte tensor, redensifica la pell, remodela i redefineix els contorns i l'oval del rostre reduint l'aparença de les taques.

Innovació Antiedat Volum Clarins

L'eficaç extracte de llantén menor, en sinergia amb l'extracte d'harungana bio, manté els volums de la cara. En limitar l'eliminació dels lípids per mitjà dels adipòcits, prevé la caiguda del teixit adipós provocat pels fibroblasts envellits. Remodela els contorns de la cara, preserva l'harmonia dels volums.

Eficàcia densitat

L'extracte d'harungana bio, arbre “curador” originari de Madagascar, reactiva els fibroblasts amb carència hormonal tornant matèria a la dermis per combatre els efectes de la gravetat i permetre frenar millor la caiguda dels greixos i prevenir la pèrdua de definició de la part inferior del rostre.

Eficàcia antitaques

L'extracte de jaguarç negre bio de Montpeller, planta fènix, contribueix a reduir visiblement l'aparença de les taques degudes a l'edat ia fer renéixer la lluminositat de la pell.

Beneficis:

Proporciona a la cara un efecte tensor i remodela el contorn.

Difumina les arrugues i tensa la pell.

Contribueix a reduir visiblement l'aparició de taques vinculades a l'edat i revifar la lluminositat de la pell.

EAN13
3380810013252
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Anti Fatiga
Hidratació
Lifting
Lluminositat
Taques

Només cal aplicar unes gotes de Supra Sèrum Lift-Remodelant Multi-Intensif al matí i/o la nit abans de la crema habitual de dia i/o nit per preservar l'harmonia del rostre. S'aconsella seguir el mètode d'autolifting manual de Clarins per aconseguir una cara visiblement rejovenida i radiant en uns segons.

1. Escalfar

Prendre una nou de la crema de nit. Escalfar la barreja entre les mans per assolir la temperatura de fusió amb la pell i afavorir-ne l'eficàcia immediata.

3 segons

2. Aplicar

Deixeu actuar amb el pes natural de les mans sobre el coll i l'escot per crear una sensació immediata de benestar i distribuir el tractament uniformement.

8 segons

3. Drenar

Drenar per estimular la circulació, tornar la lluminositat a la pell i mantenir una cara ferma. 3 vegades a les galtes, 3 vegades al front, i 5 vegades al coll i l'escot.

16 segons

INGREDIENTES*: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, METHYL GLUCETH-20, PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM POLYACRYLATE, BISABOLOL, HEXYLRESORCINOL, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, PLANTAGO LANCEOLATA LEAF EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ATRACTYLOIDES LANCEA ROOT EXTRACT, CARBOMER, TROMETHAMINE, CITRIC ACID, BIOSACCHARIDE GUM-1, DISODIUM EDTA, HARUNGANA MADAGASCARIENSIS EXTRACT, SODIUM BENZOATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT EXTRACT, CISTUS MONSPELIENSIS EXTRACT, XANTHAN GUM, CI 14700/RED 4, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, ASCORBIC ACID, DEXTRAN [V2686A]

* Tingues en compte que les nostres fórmules poden canviar o variar. Per conèixer la llista d'ingredients actualitzada, consulteu el pack o envàs del producte.