El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Perfume The One for Men Eau de Parfum Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia

THE ONE FOR MEN EAU DE PARFUM

50 ML 100 ml / 91.90€
45,95 €
45,95 €
100 ML 100 ml / 67.95€
67,95 €
67,95 €
150 ML 100 ml / 53.97€
80,95 €
80,95 €
45,95 €
100 ml / 53.97€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,21€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

The One for Men Eau de Parfum és un perfum de D&G elegant que gràcies a la seva aroma sensual i intemporal afegeix un caràcter sofisticat a l'home urbà. Les seves atmosferes olfactives componen una fusió magnètica: la fusta de sàndal australià aporta una aroma exòtica i càlida, la taronja tarocco italiana afegeix notes cítriques i fresques i la Salvia sclarea francesa suma un punt herbal.

Què és el que diferencia el perfum The One for Men Eau de Parfum

The One for Men Eau de Parfum es diferencia d'altres fragàncies per la seva aroma sofisticada i magnètica, una reinterpretació del perfum clàssic de Dolce&Gabbana The One, al qual s'ha afegit intensitat sense perdre les notes característiques.

Per a qui està pensat el perfum The One for Men Eau de Parfum

El perfum de Dolce&Gabbana The One for Men és perfecte per a homes exigents que busquen una aroma que reflecteixi la seva personalitat i estil. Les seves notes ataronjades, herbàcies i enfustades el converteixen en un perfum fort i elegant que perdura al llarg del dia deixant una estela seductora i sofisticada.

què comprar el perfum The One for Men Eau de Parfum?

Aroma intensa i elegant

El perfum The One for Men és una reinterpretació més intensa del clàssic The One de Dolce&Gabbana, que combina l'aroma exòtica i suau de la fusta de sàndal australià amb l'olor vibrant i energitzant de la taronja tarocco italiana i la fragància herbal i terrosa de la Salvia sclarea francesa.

Perfum d´alta qualitat i intensitat

Elaborat per la prestigiosa marca italiana Dolce&Gabbana, sinònim d'alta qualitat i elegància, aquest perfum garanteix una intensitat aromàtica elevada amb llarga durada sobre la pell.

Disseny d'inspiració tradicional

En honor a la versió clàssica de The One for Men, aquest perfum de D&G es recull en un flascó inspirat en el seu homònim amb un vidre gruixut que es tenyeix en degradat des del marró fosc cap al negre a la part interior. Un disseny que reflecteix intensitat i caràcter i es corona amb un elegant tap negre.

EAN13
3423473021384
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aromàtica
Enfustada
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de pols i coll.

Les notes de sortida vibrants i elegants d'aranja, coriandre i alfàbrega revelen el segell especiat oriental de la fragància.

Les notes càlides i especiades de gingebre i cardamom s'associen amb la dolçor encantadora de la flor del taronger, d'una masculinitat captivadora. La base de tabac rica i intensa, amb sensuals notes ambarines i càlids accents de cedre, produeix una impressió intensa i duradora.