Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Perfume Light Blue Eau de Parfum Intense Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
Perfume Light Blue Eau de Parfum Intense Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia

LIGHT BLUE EAU DE PARFUM INTENSE

50 ML 100 ml / 107.90€
53,95 €
53,95 €
100 ML 100 ml / 71.95€
71,95 €
71,95 €
53,95 €
100 ml / 71.95€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,08€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El perfum de Light Blue Eau de Parfum Intense de Dolce&Gabbana és una fragància enèrgica i sensual que realça l'essència mediterrània. Les seves notes olfactives capturen l'acidesa de la llimona de Sicília, la frescor fruitera de la poma Granny Smith i una estela aromàtica de sensualitat amb mescs i fustes ambarines. Una aura fresca i seductora.

Què és el que diferencia el perfum Light Blue Eau de Parfum Intense

Light Blue Eau de Parfum Intense de Dolce&Gabbana es distingeix pel seu caràcter intens i captivador. Aquesta fragància realça l?essència mediterrània amb una combinació única de vitalitat i sensualitat irresistible. El seu equilibri distintiu entre notes vibrants i càlides crea una aura fresca i seductora que el diferencia d'altres perfums.

Light Blue Eau de Parfum Intense destaca per la seva combinació distintiva de notes olfactives i la seva intensitat.

Per a qui està pensat el perfum Light Blue Eau de Parfum Intense

El perfum Light Blue Eau de Parfum Intense descriu una dona atractiva i seductora amant del mar. Una fragància amb tocs sensuals i molt femenins ideal pels calorosos dies de l'estiu.

El perfum Light Blue Eau de Parfum Intense està; pensat per a una dona segura, enèrgica i seductora. La dona que porta aquest perfum de D&G és vibrant i sofisticada, amb una personalitat magnètica i una confiança captivadora.

Per què comprar el perfum Light Blue Eau de Parfum Intense?

Aroma sensual i de caràcter femení

Light Blue Eau de Parfum Intense presenta una combinació única de notes olfactives que capturen l'essència mediterrània amb la seva acidesa cítrica, frescor afruitat i calidesa fusta. L'aroma resultant és enèrgica, sensual i fascinant, deixant una impressió duradora i captivadora.

Perfum de qualitat i elegant

El perfum Light Blue Eau de Parfum Intense és creat per Dolce&Gabbana, una reconeguda marca de moda i perfumeria d'alta qualitat. La seva dedicació a l'excel·lència i selecció acurada d'ingredients premium asseguren una experiència olfactiva de primer nivell.

Disseny sofisticat

El flascó captura a la perfecció l'essència de la fragància. El vidre esmerilat realça el to "Light Blue" del Mediterrani, evocant la seva frescor i serenitat. Amb línies refinades i un elegant tap blau intens i encant a aquesta experiència sensorial.

EAN13
3423473032793
Quantitat
25 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Aquàtica
Enfustada
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar la fragància sobre el pols i el coll.

Notes de sortida: Limón, Poma Granny Smith.

Notes de cor: Calèndula i Gessamí en plena flor

Notes de fons: Mesc i fusta ambarina