Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PERFECT MARC JACOBS EAU DE PARFUM FOR WOMEN

PERFECT MARC JACOBS EAU DE PARFUM FOR WOMEN

50 ML 100 ml / 161.98€
80,99 €
80,99 €
100 ML 100 ml / 108.00€
108,00 €
108,00 €
80,99 €
100 ml / 108.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,62€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Perfect Marc Jacobs Eau de Parfum for Women, una celebració de la diferència i un tribut a l'amor propi. Un floral reconfortant amb ruibarbre i narcís, suavitzats per la llet d'ametlles, el cedre i el cashmeran.

Absolutament perfecta tal com és. Amb Perfect Marc Jacobs Eau de Parfum for Women, el dissenyador transmet un missatge inequívoc: no necessita canviar res. Un manifest olfactiu per inspirar l'amor propi, l'acceptació i l'autocura celebrant totes les particularitats que ens fan els qui som. Com diu el mateix Marc Jacobs: "Sóc perfecte tal com sóc".

Aquesta és una fragància floral alegre, inesperada i reconfortant per a dones que es coneixen i s'accepten com són, una aroma per a esperits intrèpids que cultiven la seva individualitat i persegueixen l'originalitat. Extraordinàriament moderna, Perfect és una eau de parfum poc convencional i alhora molt femenina per a dones que se senten a gust amb el cos i la ment.

És el deliciós contrast d'estar present, amb una faceta espurnejant i sucosa que contrasta i es barreja amb una aroma profundament reconfortant. El ruibarbre, àcid i desitjable, obre l'espectacle amb una crescuda de fragant sucositat, seguit molt de prop pel narcís solar. Aquest acord floral afruitat se suavitza amb un cor de cremosa llet d'ametlles, per acabar amb un esplèndid assecat d'aroma de cedre i cashmeren a la pell.

Aquest flascó d'Eau de Parfum for Women ho diu tot: l'adorable líquid rosa malví en el clàssic disseny arrodonit de Marc Jacobs, coronat per una original i excèntrica col·lecció d'amulets que simbolitzen les particularitats que formen la nostra personalitat.

Un flascó de perfumeria dissenyat per ser tan original com la dona que el fa servir, inspirat en el lema personal de Marc Jacobs. Un líquid color rosa pètal en un flascó delicat i arrodonit, coronat per un manat d'originals amulets plens d'autenticitat i simbolisme. El flascó ve en una caixa il·lustrada amb estil per Jacky Blue, artista de talent radicada a Nova York.

Perfect és alhora totalment inesperada i exactament el que hauria de ser. #MJPerfect #PerfectAsIAm 

EAN13
3614227086029
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar la fragància en punts calents del cos o de pols, com ara nines o darrere del lòbul de l'orella. 

Notes Olfactives Pincipals:

Ruibarbre i Narcís

Llet d'ametlles

Cashmeran 

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, OCTOCRYLENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL ALCOHOL, BHT, D&C RED NO. 33 (CI 17200), FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), FD&C RED NO. 4 (CI 14700), EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730).