Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EYEBROW ENHANCER COLOR & CARE BLONDE
EYEBROW ENHANCER COLOR & CARE BLONDE

EYEBROW ENHANCER COLOR & CARE BLONDE

Blonde
-40% T'ESTALVIES -18,00 €
45,00 € 27,00 €
27,00 € -40%
27,00 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,41€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

M2 Beauté Eyebrow Enhancer Color&Care Blonde és un innovador gel per a celles que estimula el creixement de les celles, donant-los un tint natural uniforme i fixant-les en el seu lloc, proporcionant un aspecte de més gruix i més poblades. Gràcies als seus ingredients, aconsegueix que el cabell sigui més resistent.

El to Blonde és perfecte per a celles rosses, castanyes clares i canoses.

Celles un 80% més gruixudes i amb més color. Eficàcia provada en 6-8 setmanes (màxims resultats en 16 setmanes)

EAN13
4260180218633
Quantitat
6 ML
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Uniformitat
Textura
Gel
Acabat
Natural

Aplicar 1 cop al dia, juntament amb el teu make-up.

Prepara la zona netejant-la amb un producte lliure d'olis, asseca-la i aplica el producte de manera uniforme pentinant les celles.

Un cop aplicat el producte, espera uns minuts perquè el sèrum s'absorbeixi abans de continuar amb el teu ritual habitual de bellesa.

Utilitza diàriament juntament amb la resta dels teus productes de rutina per veure resultats.

Sense parabens, sense hormones, sense silicones, no testat en animals.

 AQUA, STEARIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, C12-15 ALKYL BENZOATE, ORYZA SATIVA CERA, GLYCERYL STEARATE SE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PANTHENOL, STEARALKONIUM HECTORITE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, SODIUM HYALURONATE, COPPER TRIPEPTIDE-1, EUTERPE OLERACEA FRUIT EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED COLLAGEN, TOCOPHEROL, ARGININE, GLYCINE, GLYCERIN, XANTHAN GUM, SORBITOL, CITRIC ACID, BENTONITE, PROPYLENE CARBONATE, TIN OXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM, SORBATE, PHENOXYETHANOL, CI 77891, CI 77491, CI 77499