Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ROUGE G SHEER SHINE

235
28,70 €
28,70 €
28,70 €
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,43€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Descobriu Rouge G de la col·lecció Stunning Gems* de Guerlain, inspirada en l'univers de l'Alta Joieria. Aquesta col·lecció inclou 8 excepcionals carcasses joia que contenen 7 tons amb un acabat lluminós i barres de llavis facetades com a pedres precioses.

Crea la teva pròpia barra de llavis:

1. Tria el teu estil entre una àmplia gamma de colors i acabats per adaptar-lo al teu look: del més natural al més atrevit, del brillant suau al setinat i del mat al metàl·lic.

2. Trieu la vostra carcassa entre una gran varietat d'estils, des del més atemporal al més actual, per crear la vostra barra de llavis completa.

3. Personalitza la teva barra de llavis i col·lecciona Rouge G de Guerlain!

En aquesta barra de llavis excepcional, Guerlain ha combinat el color més intens i el tractament més sedós en una fórmula joia per aportar un confort immediat i durador. Els teus llavis lluiran un color lluminós de llarga durada.

* Col·lecció inspirada en les pedres precioses

El perfum "floriental" avainillat, dolç i envoltant, deixa a Rouge G de Guerlain una empremta incomparable. Com a notes de sortida, un acord espurnejant de llimona, taronja i bergamota. La rosa i el lliri aporten dolçor a les notes de cor. I, de fons, la vainilla i la fava tonka aporten a Rouge G de Guerlain tota la seva intensitat. 

EAN13
3346470431928
Quantitat
35000 mg
Tipus de Marca
Luxe
Acabat
Lluminós
Durada
Llarga Durada