El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
VAPORIZADOR UNIVERSAL
VAPORIZADOR UNIVERSAL
VAPORIZADOR UNIVERSAL
VAPORIZADOR UNIVERSAL

VAPORIZADOR UNIVERSAL

01 Black
-28% T'ESTALVIES -4,45 €
16,00 € 11,55 €
11,55 € {* -28%*}
11,55 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,17€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Vaporitzador Universal Black Travalo. Sistema de recàrrega que permet emplenar en segons directament des de gairebé tots els flascons de perfum estàndard. L'innovador i avançat sistema d'emplenat Genie-S "pump to fill" transfereix perfectament la seva fragància sense vessaments ni exposicions perjudicials a l'aire.

La polvorització perfecta en tot moment:

El capçal polvoritzador dʻalta definició dissenyat per experts atomitza la seva fragància en una fina boira amb cada pulsació, proporcionant lʻaplicació perfecta en tot moment. Creiem que no existeix un capçal polvoritzador millor al mercat; de fet, és tan bo que és possible que no torneu a utilitzar el flascó original per aplicar la seva fragància.

Totalment compatible amb el sistema Travalo U-Change

Amb el sistema Travalo U-Change, és fàcil extreure el flascó de perfum interior recarregable i substituir-lo per un altre per canviar de fragància en un instant. No cal netejar l'ampolla ni buidar-la, simplement empleneu-la o canvieu-la per una altra ampolla de fragància i llesta!

Porta el compte perquè mai no t'acabi:

La finestra indicadora de nivell us permet veure d'una ullada quanta fragància queda a l'interior del Travalo, donant-li l'oportunitat d'omplir-lo molt abans que s'esgoti.

Sense vidre i homologat per a aeronaus:

Fabricat amb alumini de qualitat aeronàutica i totalment sense vidre, el Classic és lleuger, resistent i està homologat per a l'equipatge de mà.

EAN13
0619098000832
Quantitat
5 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Retireu el capçal ruixador de l'ampolla de perfum.

Col·loca la vàlvula del motor sobre l'obertura i la bomba fins a omplir.