Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LIBRE EAU DE TOILETTE
LIBRE EAU DE TOILETTE
LIBRE EAU DE TOILETTE
LIBRE EAU DE TOILETTE
LIBRE EAU DE TOILETTE
50 ML 100 ml / 111.90€
55,95 €
55,95 € -0%
90 ML 100 ml / 71.06€
63,95 €
63,95 € -0%
55,95 €
100 ml / 71.06€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,96€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Escriu un nou capítol de la llibertat a Yves Saint Laurent amb la seva nova fragància femenina.

El nou perfum de dona ve en una nova versió més lleugera, transparent i lluminosa que l'icònic Lliure Eau De Parfum. La dona LLIURE Eau De Toilette trenca amb les normes i convencionalismes socials, sap dir “no”, mostrant una absoluta confiança en si mateixa. Una dona que no s?amaga i que és capaç de viure les emocions fins al?extrem.

La dona LLIURE EDT trenca amb les normes i convencionalismes socials, sap dir “no”, mostrant una absoluta confiança en si mateixa. Una dona que no s?amaga i que és capaç de viure les emocions fins al?extrem.

INGREDIENTS NOBLES:

FLOR DE LAVANDA DE FRANÇA, ingredient característic de les fragàncies fougère masculines combinat amb un cor ultra-femení d'ABSOLUT DE FLOR DE TARONJA DEL MARROC. Les notes blanques i transparents de l'ACORD DE TE BLANC aporten lleugeresa i lluminositat a la fragància.

FRASCO: El nou pot d'aquest perfum femení es vesteix amb una silueta més allargada i estilitzada que representa els codis icònics d'alta costura dels accessoris de moda Saint Laurent.

TAP ASSIMÈTRIC: Un homenatge al tall asimètric dels vestits de Vaccarello.

CADENA DAURADA: Un homenatge a les icòniques cadenes de les bosses de Saint Laurent.

LOGO CASSANDRA: L'emblema amb les tres lletres entrellaçades que representa millor la marca.

EAN13
3614273321891
Quantitat
90 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Floral
Fougère
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Perfumar en nebulització al voltant del cap i les espatlles perquè la fragància es posi suaument.

INGREDIENTS NOBLES: FLOR DE LLAVANDA DE FRANÇA, ingredient característic de les fragàncies fougère masculines combinat amb un cor ultra-femení d'ABSOLUT DE FLOR DE TARONJA DEL MARROC. Les notes blanques i transparents de l'ACORD DE TE BLANC aporten lleugeresa i lluminositat a la fragància.