El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PACK LA PRAIRIE SKIN CAVIAR BY JÚLIA

PACK LA PRAIRIE SKIN CAVIAR BY JÚLIA

Aquest paquet conté

3 ct 100 ct / 16,949.67€
508,49 €
508,49 €
508,49 €
100 ct / 16,949.67€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 7,63€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Descobreix en aquest pack exclusiu, l'efecte immediat d'ajuntar els productes amb més luxe al món de la cosmètica.

Aquest pack conté:

Essence of skin caviar eye complex 15ml:

Hidrata la pell més delicada del contorn dels ulls, calmant-la i reduint la sensació de inflor.

Suavitza laspecte de les línies dexpressió i prepara la pell per a laplicació de maquillatge.

Skin caviar luxe cream sheer 50ml:

La versió lleugera de la icònica crema de La Prairie ofereix unes llegendàries propietats tensores i reafirmants en una fórmula fina i lleugera.

Skin caviar eye lift 20ml

És la resposta suau al mateix temps que efectiva de la Prairie a les necessitats reafirmants i de tensat del contorn d'ulls. La seva combinació de dues fórmules -una a l'interior de les característiques perles de caviar de la Prairie i l'altra en una innovadora emulsió de crema gel- s'ha enriquit amb Caviar Premier i el complex cel·lular exclusiu de la Prairie.

Quantitat
3 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Arrugues
Bosses
Fermesa
Lifting
Lluminositat

Apliqueu al matí i/o a la nit, una petita quantitat sota l'ull suaument amb el rovell dels dits estenent des de la cantonada exterior fins a l'interior.

La darrera innovació de la ciència del caviar de la Prairie augmenta les propietats de l'extracte de caviar amb mimètics del caviar. El resultat potent d'aquesta revolucionària innovació és Caviar Premier, amb el qual, per primera vegada, s'esprem tot el potencial del caviar.

Remasteritzada amb aquesta nova incorporació del caviar, Skin Caviar Eye Lift amplia les barreres del possible, oferint resultats visibles sense precedents. En combinació amb el Complex Cel·lular Exclusiu de La Prairie, que se serveix de les avançades investigacions biotecnològiques per tornar la vida a les cèl·lules on resideix la bellesa, ofereix una potent fórmula amb indiscutibles propietats tensores i reafirmants.