Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
NETEJADOR ESCUMÓS SUAU HIDRATANT 125ML
NETEJADOR ESCUMÓS SUAU HIDRATANT 125ML
NETEJADOR ESCUMÓS SUAU HIDRATANT 125ML

NETEJADOR ESCUMÓS SUAU HIDRATANT 125ML

125 ML 100 ml / 16.32€
-37% T'ESTALVIES -12,10 €
32,50 € 20,40 €
20,40 € -37%
20,40 €
100 ml / 16.32€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,31€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Netejador escumós hidratant amb herbes alpines.

Amiga de les pells normals a seques. Està formulada com el duo Gentle complex (genciana groga bio i melissa bio), provinent de la Hisenda Clarins, que neteja la pell suaument, preservant la microbiota cutània. Enriquida amb extractes d'àloe vera bio que hidratà en profunditat la pell.

Beneficis:

Neteja en profunditat la pell. Retireu restes de maquillatge. Preserveu la microbiota cutània. Hidrata la pell aportant suavitat i flexibilitat.

Clarins Plus

Formulada amb extracte de saponària bio en lloc de sabó. Aquesta planta amb propietats escumants naturals enriquida amb saponines, tensioactius suaus d'origen natural, compta amb propietats netejadores i emulsionants, ideals per netejar la pell amb suavitat.

EAN13
3380810427325
Quantitat
125 ML
Tipus de Pell
Normal
Seca
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Suavitat
Textura
Gel
Principis Actius
Áloe Vera

1. Crear escuma

Humiteja la pell. Posa una mica de Gentle Foaming Cleanser a les mans i frega-les per crear una escuma abundant.

3 segons

2. Aplicar

Aplica el producte sobre la cara i el coll. Pressiona el netejador sobre la pell amb un moviment de copets, aixecant les mans amb un moviment repetitiu. Assegureu-vos que no hi hagi pegats sense escuma amb el rovell del dit mitjançant moviments circulars.

10 segons

3. Aclarir

Esbandeix el netejador del rostre amb aigua calenta i, a continuació, asseca la pell colpejant suaument amb una tovallola.

15 segons

INGREDIENTS*: AQUA/WATER/EAU. SODIUM COCOYL ISETHIONATE. GLYCERIN. SODIUM LAUROYL SARCOSINATE. SQUALANE. PROPANEDIOL. GLYCOL DISTEARATE. COCONUT ACID. GLYCERYL BEHENATE. C14-22 ALCOHOLS. POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6. SODIUM ISETHIONATE. PARFUM/FRAGRANCE. SODIUM CITRATE. CHLORPHENESIN. CITRIC ACID. C12-20 ALKYL GLUCOSIDE. ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER. DISODIUM EDTA. MALTODEXTRIN. MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT. MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT. T-BUTYL ALCOHOL. SAPONARIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT. GENTIANA LUTEA EXTRACT. SODIUM BENZOATE. POTASSIUM SORBATE. [C3793A]

*Tingues en compte que les nostres fórmules poden canviar o variar. Per conèixer la llista d'ingredients actualitzada, si us plau consulta el pack o envàs del producte