Aconsegueix un regal per les teves compres en cosmètica solar. Fins a finalitzar existències. Veure productes >>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Bústia Ètica

PERFUMERIA JÚLIA, S.A. vol proporcionar un canal de comunicació específic amb la Direcció i els Òrgans de Govern, que serveixi d'instrument per elevar qualsevol irregularitat, incompliment o comportament contrari a l'ètica, la legalitat i les normes que regeixen aquesta empresa. Totes les denúncies fetes a través d'aquesta bústia poden ser anònimes.

En cas que el denunciant es vulgui identificar s'ha habilitat, dins de la denúncia, un apartat opcional on introduir les dades i poder adjuntar qualsevol documentació que consideri oportuna.

1. Objecte de la denúncia

Fes una breu descripció dels fets i, si vols denunciar de manera anònima, procura no incorporar informació que t'identifiqui. Indica com podem verificar allò que ens comuniques i aporta tota la documentació disponible sobre l'assumpte. S'aconsella facilitar tota la informació sensible al bloc 3 mitjançant un document adjunt.

2. Dades del denunciant

Deixar buit per a denúncies anònimes

3. Adjuntar documentació

Per adjuntar documentació fes clic al botó 'Seleccionar arxiu' i obrirà una finestra per seleccionar-lo.

El fitxer ha de ser un dels formats següents: .png, .jpg, .gif, .doc, .docx, .ppt, .pptx, .odt, .xls, .xlsx, .txt, .rtf

Pots adjuntar un màxim de 10 fitxers.

  Protecció de dades

  Les dades personals que facilito seran incorporades a un fitxer responsabilitat de PERFUMERIA JÚLIA S.A. NRT A-700534V i domicili fiscal a Avinguda Carlemany 115 AD700 Escaldes-Engordany, Andorra, amb la finalitat de gestionar la seva notificació, fer la investigació dels fets denunciats, adoptar les mesures correctives pertinents i en cas que sigui necessari, informar-lo sobre el resultat del procediment.

  Les seves dades seran tractades de forma confidencial i no seran comunicades a cap tercer, llevat que resultessin imprescindibles per a la investigació dels fets denunciats.

  En tot cas, podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de correu postal a l'adreça indicada, aportant còpia del vostre DNI o document equivalent, i identificant-vos com a usuari del servei de Bústia Ètica.

  CAPTCHA

  Insereix la seqüència de lletres de color que es visualitza per verificar que no ets un robot