Aconsegueix un regal per les teves compres en cosmètica solar. Fins a finalitzar existències. Veure productes >>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Distrituidor i Fabricant de Perfums i Cosmètica

T'ajudem en la fabricació i distribució de marques de perfumeria, cosmètica, productes de perruqueria, maquillatge i productes solars. Si estàs pensant en començant un negoci en el sector de perfumeria, drogueria o centre d'estètica, o ja tens la teva pròpia botiga de productes de bellesa, però no estàs content amb la seva dinàmica actual, contacta amb Júlia i t'assessorarem en tot. Som distribuïdors de marques d'alta perfumeria i cosmètica amb laboratori propi on produïm la majoria d'articles. A més, podem ajudar-te a gestionar el teu negoci de manera efectiva, com si fos el nostre.

Els nostres anys d'experiència en el sector de la bellesa selectiva, han donat com a fruit uns valuosos coneixements, que a l'començar una nova empresa mai es posseeixen. Per això, en Majorista Perfumeria posem a la teva disposició tots ells, recollits en un Manual d'operacions. El nostre servei no es basa només en la distribució, està basat en el contacte permanent i en una relació propera, ja que la nostra oficina estarà disponible per a qualsevol dubte i inquietud. Alhora que, es realitzarà un seguiment constant i anàlisi de l'estoc, marges comercials, preus, etc.

No ho dubtis, Majorista Perfumeria és el teu soci ideal en el sector Bellesa, Perfumeria, Cosmètica, Maquillatge i Estètica, contacta amb nosaltres.

¿Disposes de botigues?
(URL de la botiga)
En quins productes estàs interessat?