El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
NETEJADOR ESCUMÓS SUAU CALMANT 125ML
NETEJADOR ESCUMÓS SUAU CALMANT 125ML
NETEJADOR ESCUMÓS SUAU CALMANT 125ML

NETEJADOR ESCUMÓS SUAU CALMANT 125ML

125 ML 100 ml / 16.32€
-37% T'ESTALVIES -12,10 €
32,50 € 20,40 €
20,40 € -37%
20,40 €
100 ml / 16.32€
GOLD UTRA RICH BODY BALM 50ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD UTRA RICH BODY BALM 50ML Per la compra de 2 unitats de producte de la categoria cosmètica, rep una unitat de Gold Ultra Rich Body Balm de 50ml. Vàlid del 10 al 17/04/2024 o fins a finalitzar existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,31€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Netejador escumós calmant amb herbes alpines.

Un gel netejador per a pells molt seques o sensibles. Està formulat amb el duet Gentle complex (genciana groga bio i melissa bio), provinent de la Hisenda Clarins, que neteja la pell suaument, preservant la microbiota cutània. Enriquit amb extractes de camamilla bio i mantega de karité, que calmen la pell i la reconforten.

Beneficis:

Neteja en profunditat la pell. Retira restes de maquillatge. Preserveu la microbiota cutània. Calma i reconforta la pell.

Clarins Plus

Formulada amb extracte de saponària bio en lloc de sabó. Aquesta planta amb propietats escumants naturals enriquida amb saponines, tensioactius suaus d'origen natural, compta amb propietats netejadores i emulsionants, ideals per netejar la pell amb suavitat.

EAN13
3380810427332
Quantitat
125 ML
Tipus de Pell
Molt seca
Sensible
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Suavitat
Principis Actius
Mantega de Karité

Mètode d'aplicació:

1. Crear escuma

Humiteja la pell. Posa una mica de Gentle Foaming Cleanser a les mans i frega-les per crear una escuma abundant.

3 segons

2. Aplicar

Aplica el producte sobre la cara i el coll. Pressiona el netejador sobre la pell amb un moviment de copets, aixecant les mans amb un moviment repetitiu. Assegureu-vos que no hi hagi pegats sense escuma amb el rovell del dit mitjançant moviments circulars.

10 segons

3. Aclarir

Esbandeix el netejador del rostre amb aigua calenta i, a continuació, asseca la pell colpejant suaument amb una tovallola.

15 segons

INGREDIENTS*: AQUA/WATER/EAU. GLYCERIN. SODIUM COCOYL ISETHIONATE. SQUALANE. SODIUM LAUROYL SARCOSINATE. PROPANEDIOL. GLYCOL DISTEARATE. COCONUT ACID. GLYCERYL BEHENATE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. C14-22 ALCOHOLS. POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6. SODIUM ISETHIONATE. PARFUM/FRAGRANCE. SODIUM CITRATE. CHLORPHENESIN. CITRIC ACID. C12-20 ALKYL GLUCOSIDE. DISODIUM EDTA. MALTODEXTRIN. MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT. MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT. T-BUTYL ALCOHOL. SAPONARIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT. GENTIANA LUTEA EXTRACT. CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT. SODIUM BENZOATE. POTASSIUM SORBATE . [C3794A]

*Tingues en compte que les nostres fórmules poden canviar o variar. Per conèixer la llista d'ingredients actualitzada, consulteu el pack o envàs del producte.