El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ESCUMA NETEJADORA PELL NOVA 150ML
ESCUMA NETEJADORA PELL NOVA 150ML
ESCUMA NETEJADORA PELL NOVA 150ML

ESCUMA NETEJADORA PELL NOVA 150ML

150 ML 100 ml / 14.00€
-37% T'ESTALVIES -12,50 €
33,50 € 21,00 €
21,00 € -37%
21,00 €
100 ml / 14.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,32€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Escuma netejadora suau amb herbes alpines.

Una autèntica escuma tot terreny formulada amb el nou duet Gentle Complex (extractes de genciana groga bio i melissa bio), provinent de la nostra Hisenda Clarins. Enriquida amb àcids de polpa de tamarell que contenen AHA. Independentment del tipus de pell, l'exfolia suaument de lluminosa Revifa la lluminositat de la pell apagada per aconseguir un efecte de pell nova immediat.

Beneficis:

Neteja en profunditat la pell. Retira restes de maquillatge. Exfolia suaument. Preserveu la microbiota cutània.

Clarins Plus

Formulada amb extracte de saponària bio en lloc de sabó. Aquesta planta rica en saponines, tensioactius naturals, genera la seva pròpia escuma i compta amb propietats netejadores i emulsionants, ideals per netejar la pell amb suavitat.

EAN13
3380810427349
Quantitat
150 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Lluminositat
Suavitat
Textura
Escuma

1. Crear escuma

Humiteja la pell. Posa una mica de Gentle Foaming Cleanser a les mans i frega-les per crear una escuma abundant.

3 segons

2. Aplicar

Aplica el producte sobre la cara i el coll. Pressiona el netejador sobre la pell amb un moviment de copets, aixecant les mans amb un moviment repetitiu. Assegureu-vos que no hi hagi pegats sense escuma amb el rovell del dit mitjançant moviments circulars.

10 segons

3. Aclarir

Esbandeix el netejador del rostre amb aigua calenta i, a continuació, asseca la pell colpejant suaument amb una tovallola.

15 segons

INGREDIENTS*: AQUA/WATER/EAU. GLYCERIN. DISODIUM COCOYL GLUTAMATE. CITRIC ACID. SORBITAN CAPRYLATE. SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE. PHENOXYISOPROPANOL. TARTARIC ACID. SODIUM COCOAMPHOACETATE. CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE. LAURYL GLUCOSIDE. SODIUM COCOYL GLUTAMATE. PARFUM/FRAGRANCE. SODIUM CITRATE. XANTHAN GUM. XYLITYLGLUCOSIDE. PROPANEDIOL. ANHYDROXYLITOL. TAMARINDUS INDICA EXTRACT. DISODIUM EDTA. XYLITOL. SODIUM PHYTATE. GLUCOSE. SORBIC ACID. MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT. SAPONARIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT. GENTIANA LUTEA EXTRACT. SODIUM BENZOATE. POTASSIUM SORBATE. MALTODEXTRIN. MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT. [C3795A]

*Tingues en compte que les nostres fórmules poden canviar o variar. Per conèixer la llista d'ingredients actualitzada, consulteu el pack o envàs del producte.