El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EMULSION CALMANTE ESSENTIAL COFRET 50ML

EMULSION CALMANTE ESSENTIAL COFRET 50ML

50 ML 100 ml / 95.20€
-21% T'ESTALVIES -12,90 €
60,50 € 47,60 €
47,60 € -21%
47,60 €
100 ml / 95.20€
Last items in stock
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,71€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El cofre expert per a les pells més sensibles.

El cofre conté:

-Calm-Essentiel Emulsion 50ml:

Calm-essentiel Emulsion apaïsant a l'extrait de Sauge sclarée, una nova gamma adapter a les necessitats de les pells sensibles i delicades. Amb un 96% dingredients dorigen natural, aquesta emulsió suau i confortable és respectuosa i apta per a les pells més reactives.

Formulada amb esclareòlid: molècula purificada procedent de la de sàlvia esclarea, coneguda per les seves beneficioses propietats calmants. A l'instant, alleuja la sensació de sequedat i tibantor, alhora que hidrata la pell en profunditat. A més, ajuda a protegir-la de les agressions externes, inclosa la contaminació gràcies a l'extracte marrubi blanc.

*Eficàcia provada i aprovada per 34 dones que treballen a hospitals i utilitzen mascareta durant períodes prolongats de temps.

-Loció reconfortant 50ml:

Loció tònica calmant per a pells molt seques o sensibles que ajuda a restaurar l'equilibri de la microbiota cutània gràcies al revolucionari Microbiote complex (ingredients marins i polifenols de safrà), alhora que reequilibra el tipus de pell, deixant-la saludable i bella. Enriquida amb extracte de camamilla, que ajuda a reconfortar i calmar la pell

-Oli Calm-Essentiel 5ml:

Una nova gamma adaptada a les necessitats de les pells sensibles i delicades. Amb un 98% d'ingredients d'origen natural, aquest oli nutritiu i delicat és respectuós i apte per a les pells més reactives. Formulat amb esclareòlid: molècula purificada procedent de la de sàlvia esclarea, coneguda per les seves beneficioses propietats calmants. A l'instant, la pell queda reconfortada, flexible i suau. Restableix la pell mentre que la hidrata en profunditat. I, a més, ajuda a protegir-la de les agressions externes. Per a una veritable renovació de les pells més danyades, recomanem utilitzar l'Oli estructurant només de 10 a 20 dies en funció de les necessitats.

EAN13
3666057058240
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Sensible
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Hidratació
Nutrició
Protecció
Suavitat
Textura
Fluida

-Calm-Essentiel Emulsion 50ml

Aplicar sobre el rostre i el coll. Per aconseguir un benestar encara més gran, afegeix unes gotes d'Oli reestructurant.

-Loció reconfortant 50ml

Aplicar el producte al matí i/o al vespre, abans del tractament diari, directament amb la mà sobre el rostre i retirar suaument l'excés amb un mocador o cotó. No cal aclarir.

-Oli Calm-Essentiel 5ml

Aplicar sobre el rostre i el coll. Es pot utilitzar com a capellà, de 10 a 20 dies, per a les pells més reactives.

1 Comment
No customer reviews for the moment.