El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PARURE GOLD SKIN BRUSH

PARURE GOLD SKIN BRUSH

PARURE GOLD SKIN BRUSH
40,60 €
40,60 €
40,60 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,61€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

PARURE GOLD SKIN BRUSH

BROTXA DE BASE DE MAQUILLATGE

Brotxa Kabuki per a la base de maquillatge fluida

Tan eficaç com ètica, la brotxa de la base de maquillatge Parure Gold Skin té una base de fusta setinada de color caoba -amb l'etiqueta FSC WOOD- i d'origen responsable. El mànec i els pèls curts i sintètics faciliten una aplicació intuïtiva sota control.

La brotxa kabuki combina perfectament la suavitat d'una brotxa, la capacitat de fusió d'una esponja i el poder de massatge d'un producte de tractament. Gràcies a la seva alta densitat, aquesta brotxa facilita la tècnica daplicació, precisa i intuïtiva. El mànec curt permet col·locar la mà més a prop de la zona que s'està maquillant per controlar millor l'aplicació.

El resultat és precís, lleuger i extremadament refinat.

Els pèls curts i sintètics d'alta qualitat acaricien suaument la cara.

Tan eficaç com ètica, la brotxa Parure Gold Skin té una base de fusta setinada de color caoba -amb l'etiqueta FSC WOOD- i d'origen responsable. Amb la seva virola daurada i l'estampació del logotip Guerlain, és tot un objecte de bellesa inèdit.

La seva funda de vellut permet portar-la a tot arreu. Preciós aliat quotidià, aquest accessori essencial és elegant fins a lúltim detall.

EAN13
3346470436350
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Imperfeccions
Suavitat

Gràcies als seus pèls curts i densos, la brotxa kabuki Parure Gold Skin facilita la tècnica d'aplicació. Només cal aplicar la base de maquillatge directament a la brotxa i realitzar moviments circulars des del centre del rostre cap a l'exterior per estendre l'ingredient.

El resultat és precís, lleuger i extremadament refinat.