Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ESTOIG DE REGAL PER A DONA CHLOÉ EAU DE PARFUM 75ML + 5ML + LOCIÓ CORPORAL 100ML

ESTOIG DE REGAL PER A DONA CHLOÉ EAU DE PARFUM 75ML + 5ML + LOCIÓ CORPORAL 100ML

75 ML 100 ml / 75.80€
56,85 €
56,85 €
56,85 €
100 ml / 75.80€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,85€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Descobriu el conte d'hivern de Chloé a la muntanya, celebrant el Nadal en un paradís nevat remot.

Aquest hivern, Chloé et convida al seu jardí al cor de les muntanyes.

Obrint-se pas a través de la neu, una dona enigmàtica arrossega un trineu apilat amb regals de Chloé embolicats i els porta al peu d'un arbre de Nadal salvatge.

L'elegant flascó de l'Eau de Parfum Chloé, adornat amb un preciós llaç, captiva a primera vista.

Fresca i femenina, la fragància explora totes les facetes de la dona Chloé. És l´aroma d´una personalitat lliure i creativa, amb un sentit innat de l´elegància.

La fragància pren la clàssica rosa i la tradueix enginyosament en un vibrant perfum per a dona, íntim i sensual.

Chloé Eau de Parfum s'inicia amb una combinació de notes florals empolsades, tocs de peònia, litxi i fresia primaveral.

Les notes de sortida, lleugeres i coquetes, s'allunyen per revelar el costat més ric i sensual de la rosa.

El caràcter distintiu d´aquesta rosa única va acompanyat de magnòlia i lliri de la vall, així com de subtils insinuacions de càlid ambre i elegant fusta de cedre. Regala l'estoig de Nadal de Chloé amb la seva fresca i femenina eau de parfum Chloé per a dona i la seva delicadament perfumada loció corporal.

Els regals de Nadal perfectes per a ella sota l'arbre de Nadal.

Aquest estoig de Nadal per a ella conté: Chloé Eau de Parfum 75ml Chloé Eau de Parfum 5ml Loció Corporal Perfumada Chloé 100ml

EAN13
3616303452636
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Floral
Refrescant
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Aquest hivern, desenvolupa alguna cosa especial amb aquest estoig de regal de Nadal.

Apliqueu la Loció Corporal Perfumada Chloé sobre la pell neta i seca per nodrir-la i hidratar-la en profunditat, amb una aroma empolsada a mel i rosa que perdura.

Aplica l'Eau de Parfum Chloé amb afecte, insistint als canells, el cor, el coll i l'interior dels colzes per alliberar les notes íntimes i sensuals a l'univers.

EDP ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, OCTOCRYLENE, BHT, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, LINALOOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), FD&C RED NO. 4 (CI 14700). BODY LOTION AQUA/WATER/EAU, DIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE, PARFUM/FRAGRANCE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, STEARETH-21, STEARETH-2, PHENOXYETHANOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CETYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CHLORPHENESIN, TRIETHANOLAMINE, SODIUM CETEARYL SULFATE, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, TOCOPHERYL ACETATE, OCTOCRYLENE, GERANIOL, CITRAL, CITRONELLOL, BHT, FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), FD&C RED NO. 4 (CI 14700).