Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ADGH COFRE EAU DE TOILETTE
ADGH COFRE EAU DE TOILETTE
ADGH COFRE EAU DE TOILETTE

ADGH COFRE EAU DE TOILETTE

100 ML 100 ml / 64.95€
64,95 €
64,95 € -0%
64,95 €
100 ml / 64.95€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,97€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Giorgio Armani Acqua Di Giò Eau de Toilette és la fragància mésculina, mítica, fresca i aquàtica que ha creat Giorgio Armani inspirant-se a l'illa de Pantelleria, situada entre Sicília i Tunísia.

Pantelleria és la font d'inspiració del senyor Armani, Illa coneguda com la Perla Negra del Mediterrani en estar formada per sòl volcànic i presentar un paisatge de grans contrastos.

D'una banda, el seu costat rocós i salvatge on els paisatges són àrids, ventosos i erosionats per les onades i per l'altra, el del mar, l'aire i el sol, símbols de vitalitat.

L'home Acqua Di Giò té una personalitat que està en harmonia amb ell mateix i se sent part de la natura.

El nom prové de la capacitat per captar l'energia i la força del mar aportant vitalitat i frescor a l'home que la utilitza.

Aquest perfum, cítric alhora que aquàtic, destaca per les notes de sortida marcades per la nova hediona, les notes marines i la bergamota de Calàbria, que marquen les primeres notes d'aquest viatge olfactiu.

El caqui és la nota principal que es percep al seu interior mentre els mescs, el pachuli i el cedre texà són les olors que queden de fons un cop el perfum es fusiona amb la pell.

Grup Olfactiu: Amaderat Aromàtic Sortida: Cítrics Amargs, Nou Hedione i Notes Marines Aquesta fragància aquàtica amb essència de jacint obre amb una onada fresca de bergamota de Calàbria, neroli i mandarina verda.

Els lleugers matisos marins es barregen amb la fragància de gessamí, estepa, romaní, caqui afruitat i càlid pachulí d'Indonèsia per crear una fragància per a home tan fresca com sensual.

Caràcter: natural i autèntic. Frescor marí enfustat.

Acqua Di Giò Eau de Toilette reflecteix el compromís de Giorgio Armani amb la protecció del medi natural del planeta a través de decisions ecològiques i la reducció de les emissions de carboni, la causa principal del canvi climàtic.

El pot està dissenyat per a un futur més sostenible que permet reduir els residus, reutilitzar i reciclar més.

EL COFRE DE REGAL CONTÉ: Vaporitzador Acqua Di Giò Eau de Toilette 100 ml + 15 ml + gel de dutxa 75 ml

EAN13
3614273951302
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aquàtica
Cítrica
Enfustada
Refrescant
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.