Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
RÉNERGIE H.C.F TRIPLE SERUM COFRE DE REGALO
RÉNERGIE H.C.F TRIPLE SERUM COFRE DE REGALO
RÉNERGIE H.C.F TRIPLE SERUM COFRE DE REGALO

RÉNERGIE H.C.F TRIPLE SERUM COFRE DE REGALO

50 ML 100 ml / 135.90€
67,95 €
67,95 € -0%
67,95 €
100 ml / 135.90€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,02€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

RESTAURA LA TEVA PELL CAPA A CAPA AMB LANCÔME

El cofre de regal Rénergie H.C.F Triple sèrum conté:

PAS 1: RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM 50 ml: Sèrum antiedat que corregeix i cuida la pell capa a capa*, unint màxima eficàcia i sensorialitat. Actua sobre la fermesa, les arrugues i les taques de la pell. *Capes superficials de la pell

PAS 2: RÈNERGIE MULTI-LIFT ULTRA EYE CREAM 15ML: CREMA antiarrugues per al contorn dels ulls que proporciona una hidratació amb efecte emplenador immediat i de llarga durada, les ulleres i línies d'expressió es veuran reduïdes i una pell del contorn del compte que se sent més ferma i més tensa, com després d'un lífting. per aconseguir una mirada més lluminosa i jove.

PAS 3: RÈNERGIE MULTI-LIFT ULTRA CREMA DE DIA 50 ml: Crema de rostre antiedat global amb una triple acció focalitzada en fermesa, arrugues, lluminositat i to de la pell.

PAS 4: RÈNERGIE MULTI-LIFT CREMA DE NIT 15 ml: Tractament específic de nit per a arrugues, fermesa i lífting estructural a la cara. Les línies d'expressió i les arrugues s'atenuen. En despertar, la pell està rejovenida.

EAN13
3614273942249
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lifting
Taques
Format
Flascó

MODE D'OCUPACIÓ:

Descobreix com i quan aplicar correctament aquest revolucionari tractament antiedat:

1.A la primera aplicació, prem diverses vegades el dosificador fins que apareguin les 3 fórmules.

2. Aplica-ho al matí ia la nit, estenent la fórmula entre els rovells dels dits, barrejant les tres textures.

3. Comença estenent el sèrum des de la barbeta amb moviments ascendents, continua estenent la fórmula sobre les galtes i acaba pel front. Repeteix els moviments 3 cops.

4. Per potenciar els resultats de la teva rutina antiedat amb un extra de nutrició i hidratació alhora que potenciant la fotoprotecció a la cara, et recomanem utilitzar la crema de rostre Rénergie Multi-Lift Ultra i el contorn d'ulls Rénergie Yeux Multi - Lift Ultra.