Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LA PETITE ROBE NOIRE COFRE EAU DE PARFUM
LA PETITE ROBE NOIRE COFRE EAU DE PARFUM
LA PETITE ROBE NOIRE COFRE EAU DE PARFUM
LA PETITE ROBE NOIRE COFRE EAU DE PARFUM

LA PETITE ROBE NOIRE COFRE EAU DE PARFUM

50 ML 100 ml / 117.98€
58,99 €
58,99 €
58,99 €
100 ml / 117.98€
Proper llançament
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,88€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquest cofre conté l'Eau de Parfum en format de 50 ml, una llet corporal La Petite Robe Noire de 75 ml i una ceràmica per perfumar.

Per celebrar el Dia de la Mare, Guerlain ha tingut el talent de l'artista Michael De Feo, The Flower Guy, conegut per les seves singulars interpretacions florals.

El seu estil únic, que en destaca l'amor i la infinita admiració per les flors, sublima l'edició 2021 dels cofres. Aquesta creació original dóna vida a l'al·legoria del jardí de Guerlain.

Una Eau de Parfum brodada amb les notes "negres" més belles de la perfumeria: Cirera negra, Rosa, Pachulí i Te negre en un pot mític.

El flascó de "cor invertit" es renova amb audàcia i modernitat. Al seu flascó de vidre, amb un degradat del negre al rosa empolsat, es descobreix un emblemàtic vestit negre.

Absolutament indispensable i totalment irresistible, aquest Eau de Parfum és una creació perfumada de Guerlain refinada i increïblement glamurosa.

Vesteix la teva pell amb La Petite Robe Noire, irresistiblement vellutada i subtilment centellejant. Hidrata la pell i la sublima amb un vel delicadament perfumat.

La ceràmica per perfumar decorada amb l'emblemàtica doble G i la cinta us permetrà perfumar la vostra llar amb delicadesa.

EAN13
3346470142350
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Floral
Fruital
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.