El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LE SÉRUM LUXE
LE SÉRUM LUXE
LE SÉRUM LUXE
LE SÉRUM LUXE
LE SÉRUM LUXE
LE SÉRUM LUXE
LE SÉRUM LUXE
LE SÉRUM LUXE
30 ML 100 ml / 666.50€
-20% T'ESTALVIES -50,05 €
250,00 € 199,95 €
199,95 € -20%
199,95 €
100 ml / 666.50€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Le Serum de Le Domaine ralenteix els signes d'envelliment de la pell. Des del primer ús proporciona un efecte potenciador de bellesa, la pell s'unifica i la textura s'afina.

Combat el pas del temps a la teva pell.

Le Sérum de Le Domaine és el sèrum per dir adéu a l'envelliment.

Conté una elevada concentració dels dos compostos exclusius patentats per la marca: GSM10 i ProGR3; que alenteixen els signes d'envelliment de la pell

Està formulat amb aigua de raïm hidratant i calmant. I enriquit amb dues cèl·lules germanes de la flor de vinya, amb eficàcia perfeccionadora del to i embellidora de la pell. A més, conté àcids hialurònics amb efecte allisador d'arrugues i hidratant.

La textura ultrasedosa s'absorbeix fàcilment deixant la pell intensament farcida.

Des del primer ús, la pell s'unifica i la textura s'afina. A partir dels 28 dies, té un efecte antiedat global: la pell està revitalitzada, llisa, ferma, bonica, lluminosa i més jove.

Té un 99,4% d'origen natural, és vegà, sense gènere, i el millor d'aquest sèrum és que és emplenable i majoritàriament reciclable.

EAN13
3770025384009
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Edat
Calmant
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Format
Dosificador

Aplicar al matí i/o nit sobre el rostre i el coll nets.

Vitis Vinifera (Grape) Fruit Water*, Aqua (Water), Glycerin, Pentylene Glycol, Diglycerin, Propanediol, Lauroy Lysine, Vitis Vinifera (Grape) Flower Cell Extract, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract, extrait de feuilles de Centella Asiatica, extrait de Chondrus Crispus (carraghénane), cellulose microcristalline, extrait de peau de Vitis Vinifera (raisin)*, extrait de vigne de Vitis Vinifera (raisin), Gomme Xanthane, Gluconate de Sodium, Extrait de Kappaphycus Alvarezii, Glucose, Gomme de Cellulose, Acide Citrique, Acide Hyaluronique Hydrolysé, O-Cymen-5-Ol, Sorbate de Potassium, Benzoate de Sodium, Gomme de Graine de Tamarindus Indica, Hyaluronate de sodium, Hydroxyde de sodium, Extrait de feuille d'Andrographis Paniculata, Ferment Lactobacillus, Extrait de feuille de Camellia Sinensis, Extrait de fleur de Chamomilla Recutita (Matricaria).