En
D H M S
llançarem el nou programa de fidelitat "BEAUTY CLUB by Júlia". No t'ho perdis!
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

PROGRAMA DE FIDELITAT JÚLIA CARD


Sabies que totes les compres de Júlia poden tenir avantatges associats?

A partir de la teva propera compra a Júlia podràs gaudir del millor assessorament i consells de bellesa amb les nostres expertes, regals per compra exclusius, descomptes, assistència a esdeveniments de marca, acumular punts i molts més beneficis que t'anirem comunicant.

COM PERTANYAR AL NOSTRE CLUB

Només et portarà 2 minuts!

1. Dóna't d'alta a la nostra web, app o botigues físiques
2. Buscar la icona del meu compte o un assessor
3. Omple el formulari de registre
4. Finalitza la creació d'un compte de client

Ja ho tens, entra al teu compte, compra i se sumaran els primers punts al teu compte.

BENEFICIS PER AL CLIENT JÚLIA CARD


PUNTS PER COMPRA
Cada compra que fas a Júlia genera una equivalència en punts que podràs acumular i gastar 2 cops l'any.

10% EN TOTES LES MEVES COMPRES
Descomptes directes a més de 15.000 referències, gràcies a ser client Júlia Card.

ENVIAMENTS GRATIS
Enviaments Gratis durant tot l'any a partir de la tercera compra. Activa el teu cupó descompte en aconseguir-ho.

ESDEVENIMENTS VIP
Assisteix als millors esdeveniments VIP i participa en la innovació i el desenvolupament dels llançaments de marques Premium.

CONTINGUT JÚLIA
Descobreix totes les novetats i consells que oferim a través de la nostra newsletter, bloc i altres canals de comunicació.

SESSIONS BEAUTY SPACE
Aconsegueix descomptes i passis gratuïts per provar les nostres cabines Beauty Space disponibles a les nostres botigues.

PROMOCIONS EXCLUSIVES
Promocions exclusives, regal d'aniversari, ofertes de les teves llistes de desitjos i marques adquirides al teu historial.

REGALS PER COMPRA
Avantatges especials a usuaris Júlia Card per a la consecució dels regals corporatius associats a promoció.

Faq


Per ser un usuari de Júlia Card només cal donar-te d'alta al lloc web i fer una compra. Tots els usuaris que es registren a la newsletter, o vénen de procés d'alta amb cupons descompte no són Júlia Card fins al moment de finalitzar la creació del seu compte a /registrar-me.
Si, tots els punts adquirits l'any vigent han estat carregats i els pots veure al teu compte. Malauradament, no pots veure l'històric de punts, però sí que ho veuràs en totes les compres que facis a partir d'ara.
Sí, tots els preus de les webs i botigues Júlia porten el 10% aplicat. Per aprofitar-te d'aquests preus a web has de registrar-se o crear un compte de client nou o tenir-ne un ja creat a les nostres botigues.
Els usuaris de botiga han estat precarregats al sistema, en cas de tenir un compte creat a botiga física només haurà de recuperar la nova contrasenya a través del servei de /recuperar contrasenya. Si tens algun dubte pots posar-te en contacte amb crm@perfumeriajulia.es
Durant 2 moments a l'any, des de perfumeries Júlia s'agrupen tots els punts aconseguits fins ara i s'atorguen en un val descompte. Aquest fet es comunicarà per email 2 cops l'any, i podràs veure el descompte associat al teu compte en format val descompte.
La targeta del programa de fidelització de J.Card ha estat redissenyada per poder ser portada amb tu a qualsevol lloc. Pots veure-la al teu compte de la pàgina web, l'APP o portar-la en format físic amb el número identificatiu.
Totes les teves compres tenen punts associats en base al teu import de compra. Per això, el valor final de la comanda haurà d'equivaldre a 1 punt equival a 0,006 €.
Quan has arribat a 3 compres finalitzades i lliurades, l'equip d'atenció al client espera un correu electrònic amb la teva sol·licitud, per tramitar-te un descompte especial per disposar d'enviaments gratuïts a totes les compres següents de l'any vigent.