El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET MTB S223 EXPLORER
100 ML 100 ml / 0.00€
0,00 €
0,00 €
0,00 €
100 ml / 0.00€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Set Montblanc Explorer és una trucada irresistible a l'aventura, una invitació a un viatge fantàstic que desafia el que és convencional i recull en forma de perfum la passió per descobrir nous llocs.

De Sud-àfrica a Haití, Itàlia, Alemanya o Indonèsia, la creació d'Explorer sorgeix d'un intrèpid viatge arreu del món per descobrir les matèries primeres més preuades, tant pel seu perfum com pel flascó que el conté.

Aquest EDP Empaderat-aromàtic es revela a través d'una Bergamota italiana amb notes verdes fresques, contrastades amb un ric vetiver d'Haití i un pàtxuli exclusiu de Sulawesi.

El seu flascó fa ressò als dos hemisferis terrestres, combinant artesania i la darrera tecnologia. A la part inferior hi ha l'emblema de Montblanc, la icònica estrella que representa les sis glaceres de la muntanya més alta d'Europa.

Prepara't per descobrir nous horitzons amb Montblanc Explorer. El set inclou una minitalla de la fragància i un shower gel.

EAN13
3386460139335
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aromàtica
Enfustada
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância

NOTES SORTIDA:Bergamota, Pomarosa, Salvia

NOTES COR:Vetiver, Cuir, Sàndal

NOTES FONS:Pachuli, Ambrofix, Fusta d'Akigala