Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SEQUIN CRUSH MONO

Sequin 006
29,70 €
29,70 € -0%
29,70 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,45€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Brinde emoció als ulls amb Sequin Crush Monos de Yves Saint Laurent, una ombra d'ulls dissenyada per cridar l'atenció sobre els ulls, amb colors cridaners i d'alt impacte. Aquests tons d'ombra d'ulls versàtils es poden fer servir individualment per crear looks monocromàtics, o en combinació amb dos o més tons per crear profunditat i brillantor. Aquesta fórmula a prova d'arrugues és suau i concentrada amb pigments intensos que s'apliquen perfectament amb un cop. L'ombra d'ulls Sequin Crush Mono d'Yves Saint Laurent són cridaneres, atrevides i d'alta costura. Estableix una mirada estavellada en una sola aplicació, t'ajuda a donar un efecte més profund i atrevit perquè els teus ulls llueixin de cinema.

L´ombra d´ulls Sequin Crush mono té un acabat brillant amb un color vibrant.

Una rica fórmula de color carregada de brillantors tridimensionals en altes concentracions, enriquida amb perles brillants per a una brillantor estrellada i intensitat de color.

Una rica fórmula de color carregada de brillantors tridimensionals en altes concentracions, enriquida amb perles brillants per a una brillantor estrellada i intensitat de color. L´ombra d´ulls Sequin Crush mono té un acabat brillant amb un color vibrant.

EAN13
3614272622982
Quantitat
1800 mg
Tipus de Marca
Luxe
Textura
Pols
Acabat
Brillant
Metal-litzat
Durada
Llarga Durada

Es pot aplicar fàcilment amb els dits o amb un pinzell, però per maximitzar la intensitat de la lluentor funciona bé quan s'aplica amb un dit.

Glitters 3D, Perles Brillants, Pel·lícula de Polímers, Pigments Metàl·lics