Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LA MER THE HYDRATING INFUSED EMULSION 125ML
LA MER THE HYDRATING INFUSED EMULSION 125ML

LA MER THE HYDRATING INFUSED EMULSION 125ML

125 ML 100 ml / 145.92€
182,40 €
182,40 € -0%
182,40 €
100 ml / 145.92€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,74€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Descobreix The Hydrating Infused Emulsion per dins i per fora.

Amb algues i soja riques en nutrients, i Fermento Milagroso, que renova les cèl·lules, aquesta fórmula protegeix per ajudar a estabilitzar la barrera d'hidratació de la pell amb una sensació lleugera com l'aire. Les línies se suavitzen i els signes d'irritació i envermelliment es redueixen. Els antioxidants combaten els irritants diaris i els danys futurs. La pell llueix sana i radiant amb una sensació de frescor.

Des dels ferments d'origen marí fins als complexos patentats, descobreix allò que fa a La Mer.

Algues i soja: La rica nutrició de les algues i la soja dins aquesta delicada emulsió ajuda la pell a absorbir minerals i nutrients essencials per mantenir un aspecte de benestar i salut.

Ferment miraculós: Aquesta font d'energia inspirada en el mar dinamitza la renovació natural de la pell i proporciona un alleugeriment intensiu per ajudar a reduir l'aspecte de la irritació i ajudar la pell a mantenir un estat de calma per combatre l'envelliment.

Te concentrat de llima: El poder antioxidant actua per lluitar contra els radicals lliures i donar suport activament a l'equilibri, l'harmonia i el benestar visibles de la pell.

EAN13
747930115656
Quantitat
125 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Anti Oxidant
Calmant
Hidratació
Nutrició
Protecció
Regeneració
Suavitat
Vermellors
Textura
Emulsió
Principis Actius
Extractes Marins

Després d'aplicar el sèrum, aplica suaument 2 bombaments de manera uniforme sobre el rostre i el coll amb els rovells dels dits. Segueix amb la teva crema hidratant La Mer.