El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SKIN CAVIAR CONCEALER FOUNDATION SPF

SKIN CAVIAR CONCEALER FOUNDATION SPF

N10 Crème Peche
188,50 €
188,50 €
188,50 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,83€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aconseguiu una pell perfecta amb aquest duo d'embellidors de la cara. Base de maquillatge: Agiteu-la bé. Esteneu sobre el rostre i distribuïu fins aconseguir la cobertura desitjada. Corrector: Apliqui'l sobre la pell amb els rovells dels dits, sobre o sota la base de maquillatge. Utilitzeu la brotxa.

L´acabat perfecte al seu ritual Skin Caviar. Comenci amb Skin Caviar Luxe Essence-in-Lotion, seguit de Skin Caviar Liquid Lift, Skin Caviar Luxe Cream i Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream ;Beneficis:

- Ajuda a millorar la fermesa i elasticitat de la pell.

- Cobertura natural de les ulleres i les imperfeccions.

Perfeccioneu el rostre gràcies al color natural d'aquesta lleugera base de maquillatge i aquest corrector que la complementa a la perfecció, tots dos elaborats amb extracte de caviar. La luxosa emulsió cremosa ofereix cobertura total i el corrector camufla les ulleres i les imperfeccions més profundes.

EAN13
7611773052689
Quantitat
30 ML
Edat Recomanada
50 anys en endavant
Tipus de Pell
Greixosa
Mixta
Seca
Sensible
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Fatiga
Bosses
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Primeres Arrugues
Reparació
Taques
Ulleres
Vermellors
Protecció solar
SPF 15

Perfeccioneu la pell amb aquest duet de potenciadors de bellesa.

Base de maquillatge: Agitar bé abans de fer servir. Estendre suaument per la cara fins aconseguir la cobertura desitjada. Corrector: Aplicar amb el rovell dels dits en petits tocs, damunt o sota la base de maquillatge.

Utilitzar la brotxa inclosa per a una aplicació òptima.