Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LIBRE EDP INTENSE VAPO.
LIBRE EDP INTENSE VAPO.
LIBRE EDP INTENSE VAPO.
LIBRE EDP INTENSE VAPO.
LIBRE EDP INTENSE VAPO.
30 ML 100 ml / 156.50€
46,95 €
46,95 € -0%
50 ML 100 ml / 127.90€
63,95 €
63,95 € -0%
90 ML 100 ml / 93.28€
83,95 €
83,95 € -0%
46,95 €
100 ml / 93.28€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,26€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

LA FRAGÀNCIA

L'icònic aroma de llibertat més intens que mai. Una fragància amb un ardent cor floral, cosa que la converteix en una fragància ultra-femenina i sensual.

EL FRASCO “HAUTE COUTURE”: El flascó de LLIURE EAU DE PARFUM INTENSE manté els icònics de la moda YSL:

- TAP ASSIMÈTRIC: Un homenatge al tall asimètric dels vestits de Vaccarello.

- CADENA DAURADA: Un homenatge a les icòniques cadenes de les bosses de YVES Saint Laurent

- LOGO CASSANDRA: L'emblema amb les lletres entrellaçades que millor representa la marca.

El nou codi que diferencia el flascó de LLIURE EAU DE PARFUM INTENS del flascó de LLIURE EAU DE PARFUM és el color del suc, un color daurat que es fon a la perfecció amb la resta d'elements del flascó.

El nou perfum de dona Lliure Intense obre un nou capítol de la llibertat a Yves Saint Laurent. Una nova fragància més intensa i ardent, que porta totes les facetes de l'icònic LLIURE EAU DE PARFUM a l'extrem. La dona Yves Saint Laurent és més instintiva, més salvatge i més lliure que mai. És naturalment fort, ardent i ferotge. Governada per les seves pròpies intuïcions s'aferra a la llibertat de viure. Deixa que el foc corri per les venes i que les intuïcions la guiïn.

EAN13
3614273069533
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitza Yves Saint Laurent LLIURE INTENS sobre la pell a uns 20cms de distància, privilegiant les zones més càlides del cos: la part interior dels canells, darrere dels lòbuls de les orelles i darrere dels genolls. D'aquesta manera, l'olor durarà més temps.

INGREDIENTS NOBLES: Lavanda floral ardent, Flor de taronger del marroc, Flor de Lavanda Francesa i Orquídia Oculata.

L'estructura de LLIURE EAU DE PARFUM INTENSE manté la tensió olfactiva tan característica del patrimoni i les fragàncies de Yves Saint Laurent, i els 2 ingredients principals donen un toc més concentrats que a LLIURE EAU DE PARFUM.

- FLOR DE RENTA DE FRANÇA: ingredient característic de les fragàncies Foungère masculines combinat amb un cor ultra-femení d'ABSOLUT DE FLOR DE TARONJO DEL MARROC.

- ORQUÍDIA OCULATA: un nou ingredient, que amb la seva aroma floral, cremosa i carnal proporciona a la fragància un toc intens i salvatge.