Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PACK K BY DOLCE&GABBANA

Aquest paquet conté

100 ML 100 ml / 110.70€
110,70 €
110,70 €
110,70 €
100 ml / 110.70€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,75€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Explora l'essència de la masculinitat contemporània amb l'exclusiu Pack K by Dolce&Gabbana.

Aquest duet imbatible inclou el perfum emblemàtic K by Dolce&Gabbana Eau de Toilette i el refrescant bàlsam aftershave K by Dolce&Gabbana.

Submergeix-te en la captivadora fragància del perfum K by Dolce&Gabbana, dissenyat pels talentosos perfumistes Daphne Bugey i Nathalie Lorson. Amb una combinació única de tocs de bitxo punxant, lavanda francesa aromàtica i vetiver d'Haití fresc i enfustat, aquesta fragància és una elecció versàtil per a qualsevol ocasió.

Complementa la teva rutina de cura facial amb el bàlsam aftershave K by Dolce&Gabbana. Dissenyat per calmar la pell després de l'afaitada, aquest bàlsam hidrata a l'instant, deixant la pell suau i regenerada. A més, la seva subtil fragància enfusta completa l'experiència de cura facial, deixant-te amb una sensació de frescor i revitalització.

Perfecte per a l'home modern i sofisticat, el Pack K by Dolce&Gabbana és el regal ideal per a aquells que busquen destacar la seva personalitat magnètica i captivadora amb una fragància irresistible i una cura facial completa.

Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aromàtica
Enfustada
Gènere
Home

K BY DOLCE&GABBANA EAU DE TOILETTE:

Vaporitzar la fragància sobre els punts de pols del cos per aconseguir més fixació i intensitat de l'aroma.

K BY DOLCE&GABBANA HOMME AFTER SHAVE BALM:

Fes-lo servir després de l'afaitat, el fresc i subtil bàlsam aftershave K by Dolce&Gabbana hidrata la pell acabada d'afaitar a l'instant i la deixa suau. La teva pell queda regenerada i perfumada amb la fragància enfustada.

K BY DOLCE&GABBANA EAU DE TOILETTE:

Notes de sortida: cítrics, taronja sanguina, llimona siciliana (llima siciliana) i baies de ginebre;

Notes de Cor: pebrot morron, esclarea, gerani i lavanda;

Notes de Fons: cedre, vetiver i pachulí.