Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BIOTHERM FORCE SUPREME CREAM COFRE DE REGALO

BIOTHERM FORCE SUPREME CREAM COFRE DE REGALO

50 ML 100 ml / 0.00€
0,00 €
0,00 €
0,00 €
100 ml / 0.00€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Descobreix la rutina antiedat perfecta perquè una pell més llisa, ferma i jove: - Crema Force Supreme 50ml: Aquesta crema antiedat per a home combat alhora els signes de l'envelliment masculí com les arrugues, la manca de fermesa i l'opacitat.

Amplificada per Blue Science: enriquida amb extractes d'Algues de la Joventut i Pro-xylane reafirmant, dia rere dia, la pell llueix més jove i ferma com si hagués estat restaurada.

Fidels als nostres Compromisos Blaus: aquest envàs integra materials reciclats. - Escuma d'Afeitar 50ml: La 1a escuma d'afaitar d'apurat diari enriquida amb la Tecnologia ProComfort exclusiva de Biotherm Homme.

La seva escuma densament rica està impregnada de propietats anti-irritacions i anti-vermelloses, per facilitar el començament del dia amb una afaitat confortable.

Especialment formulada per a pells sensibles.

Escuma d'afaitar testada sota control dermatològic. - Netejador Force Supreme 40ml: Un netejador facial cremós i escumós per a homes que neteja la pell sense asprors i la deixa instantàniament més suau, confortable i refinada.

Amplificat per Blue Science: amb micropartícules exfoliants, algues blaves i extracte de brots de cedre per netejar en profunditat i suavitzar la pell a l'instant.

Aquest netejador diari, elaborat amb micropartícules exfoliants i algues blaves, allisa a l'instant la superfície de la pell.

Textura: Aquest netejador per a homes té una textura cremosa i exfoliant que suavitza la pell a linstant. Fàcil d'esbandir.

EAN13
3614273963985
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Fermesa
Suavitat
Textura
Crema
Principis Actius
Extractes Marins
Gènere
Home

És recomanable fer servir la crema anti edat per a home cada matí i / o nit sobre la pell neta i després de l'afaitat.

Posar una petita quantitat al palmell de la mà.

Usant les dues mans, estendre sobre la cara començant pel centre en un moviment de dins a fora amb un suau massatge.

Recomanable estendre el producte fins al coll i evitar el contorn dels ulls, ja que aquesta zona requereix un producte específic.

Pas 1: Aplica dia i nit Force Supreme Youth Architect Serum

Pas 2: Aplica el teu tractament de dia Force Supreme Youth Architect Cream

Pas 3: Cuida sempre el teu contorn d'ulls Force Supreme Eye Architect Serum