Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
TERRE D'HERMÈS GIVRÉE COFRE EAU DE PARFUM
TERRE D'HERMÈS GIVRÉE COFRE EAU DE PARFUM
TERRE D'HERMÈS GIVRÉE COFRE EAU DE PARFUM

TERRE D'HERMÈS GIVRÉE COFRE EAU DE PARFUM

100 ML 100 ml / 83.95€
-40% T'ESTALVIES -55,05 €
139,00 € 83,95 €
83,95 € -40%
83,95 €
100 ml / 83.95€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,26€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Amb motiu del Dia del Pare, els estoigs dels perfums masculins d'Hermès es vesteixen amb el disseny Tresse H, signat per Gianpaolo Pagni.

Inspirades a les desfilades eqüestres, unes trenes s'entrellacen per formar les lletres d'Hermès.

L'estoig es compon d'Eau de parfum Terre d'Hermès Eau Givrée (100 ml) i gel de dutxa Terre d'Hermès (80 ml).

L'Eau de parfum Terre d'Hermès Eau Givrée combina la vigorosa poncem, la penetrant frescor de la baia de ginebre i l'explosiu pebre de Timut.

La sorprenent sensació d'una bufada gelada es combina amb les generoses notes minerals i enfustades típiques de Terre d'Hermès.

Terre d’Hermès Eau Givrée explora un nou territori, on la frescor i la força es troben.

Un vel de gebre fertilitza la terra i l'aviva amb una força nova i vigoritzant», Christine Nagel, directora creativa d'Hermès Parfums.

Terre d'Hermès Eau Givrée tanca en un flascó dos pols oposats: l'emoció i la força.

L'Eau de parfum combina el vigor de la poncem, la penetrant frescor de la baia de ginebre i el poder del pebre de Timut.

La col·lecció Terre d’Hermès parla de la relació de l’home amb la terra, el seu diàleg humil i harmoniós amb la natura i els elements.

EAN13
3346130417194
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Refrescant
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.

Terre d'Hermès Eau Givrée, Eau de Parfum : Alcohol; Parfum (Fragrance); Aqua (Water); Dipropylene Glycol; Limonene; Ethylhexyl Methoxycinnamate; BHT; Hydroxycitronellal; Citronellol; Hexyl Cinnamal; Citral; Linalool; Ethylhexyl Salicylate; Butyl Methoxydibenzoylmethane; Geraniol; Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract; Benzyl Benzoate; Farnesol. 80 % vol. 

Terre d'Hermès Eau Givrée, Gel douche corps et cheveux: Aqua (Water); Sodium Laureth Sulfate; Cocamidopropyl Betaine; Propanediol; Dipropylene Glycol; Parfum (Fragrance); PPG-26-Buteth-26; Ceteareth-60 Myristyl Glycol; PEG-7 Glyceryl Cocoate; PEG-40 Hydrogenated Castor Oil; Phenoxyethanol; Sodium Lauroyl Oat Amino Acids; BHT; Chlorphenesin; Ethylhexyl Methoxycinnamate; Limonene; Citronellol; Hydroxycitronellal; Glycerin; Disodium EDTA; Hexyl Cinnamal; Citric Acid; Ethylhexyl Salicylate; Butyl Methoxydibenzoylmethane; Sodium Hydroxide; Ethylhexylglycerin; CI 19140 (Yellow 5); CI 15985 (Yellow 6)."