Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
YES I AM COFRE DE REGALO EAU DE PARFUM
YES I AM COFRE DE REGALO EAU DE PARFUM

YES I AM COFRE DE REGALO EAU DE PARFUM

75 ML 100 ml / 74.60€
55,95 €
55,95 € -0%
55,95 €
100 ml / 74.60€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,84€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La fragància de Yes I Am de Cacharel és la creació exclusiva per a les dones poderoses i atrevides que no dubta a expressar la seva personalitat i manifestar la teva potència.

Al costat del costat més fort i valent de la dona, Yes I Am expressa mitjançant una combinació de notes olfactives, la sensualitat de la dona i el seu magnetisme.

Una fórmula en què tots dos aspectes concorden a la perfecció per reafirmar el poder, la independència i aquell costat atrevit que té tota dona.

Yes I Am és el perfum ideal per acompanyar-la durant tot el dia sense perdre'n la potència.

Aquest perfum creat per Cacharel és el senyal didentitat de les dones amb classe, una explosió de feminitat que es manifesta a través dels elements que la componen.

Les notes untuoses i especiades de la seva llet de cardamom, a la qual han batejat com a Spicy Cremoso, es conjuga amb els acords de gerds i mandarina.

Aquests cítrics creen una melodia deliciosa a la fragància, que es veu realçada per altres acords més suaus com els de la flor de gingebre, la gardènia i el gessamí.

L'harmonia de les flors, l'acidesa dels cítrics i l'aroma del cardamom donen lloc a un perfum alhora lleuger, vibrant i seductor que fa de Yes I Am el company indiscutible de la dona femenina i amb personalitat.

EL COFRE DE REGAL CONTÉ: Yes I Am de Cacharel 75 ML+ BODY LOTION 50 ML + TRAVEL SIZE 5 ML

EAN13
3614273920063
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Cítrica
Floral
Fruital
Oriental
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.