Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Promoció Perfum Noa EDT de Cacharel
100 ML 100 ml / 48.95€
48,95 €
48,95 € -0%
48,95 €
100 ml / 48.95€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,73€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

NOA de Cacharel és un “Eau de Toilette” per a dona pertanyent a la família Floral Amaderada. Aquesta és una gran transmissora de pau i serenitat, una guia espiritual, que ens porta pel camí adequat i ens ajuda a prendre les millors decisions, és a dir, les que es prenen amb el cor.

Aquesta fragància va ser creada l'any 1998 pel perfumista Olivier Cresp. El seu llançament va suposar una renovació absoluta per a la firma, que anteriorment se centrava en aromes més intenses. Noa és una gran ambaixadora de les olors netes, aromes suaus i delicades que ens abracen amb tendresa i ens submergeixen en un món ple de benestar i algun matís espiritual.

La seva piràmide olfactiva inicia amb notes molt suaus, com pruna, fresia, préssec, peònia i mesc blanc, que creen una sensació de proximitat i confiança. Seguidament, podem apreciar un cor amb herba verda fusionada amb notes florals, la qual produeix una increïble aroma sabonosa, com a roba acabada de rentar, una aroma net embriagadora. El seu final, adopta un subtil to càlid, amb notes com vainilla, cafè, i encens.

EAN13
8431240089500
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Floral
Mesc
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Aplicar a zones del pols i coll.

Família: floral, mesc i aldehid.

Sortida: coriandre, harmonia vegetal i aldehids.

Cor: peònia i pebre.

Fons: mescles blancs, encens, cafè i benjuí.